четвер, 25 березня 2010 13:26

Марченко проходить до другого кола Майямі, Агафонов достроково припиняє матч

Марченко проходить до другого кола Майямі, Агафонов достроково припиняє матч

На найбільшому турнірі серії "Мастерс" в Маямі, США, українець Ілля Марченко пройшов до другого кола, у двох сетах розібравшись з французом Полем-Анрі Матьє - 6:3 7:6 (3). У першому сеті Ілля не дозволив суперникові взяти свій гейм при 3:3, завершивши сет 6:3. Другий сет дійшов до тай-брейка, де Марченко зробив міні-брейк на подачі Матьє - 3:4, і потім упевнено довів матч до перемоги - 7:6 (7:3). Наступним суперником донеччанина буде досвідчений іспанець Томмі Робредо, посіяний на турнірі під 18-м номером і пропускає перше коло.

Крім того Марченко увійшов до числа 25 тенісистів-учасників триденного семінару для молодих гравців АТР-туру, який відбувся в Майамі. Тенісистів вчили правильно розпоряджатися своїми фінансами, грамотно складати календар турнірів, привітно спілкуватися з журналістами, а також отримувати задоволення від перельотів по світу.

У той же час українські тенісистки Леся Цуренко та Вероніка Капшай вийшли у другий раунд турніру ITF з призовим фондом 25 000 $, що проходить в Москві, Росія. У стартовому матчі киянка Леся Цуренко обіграв ахарьковчанку Анастасію Васильєву: 6-4 6-2 і тепер зустрінеться з сьомою ракеткою турніру росіянкою Ніною Братчіковой. Вероніка Вапшай на старті завдала поразки екс-тенісистці першої сотні Єві Бірнерової: 7-6 (5) 6-2. За вихід до чвертьфіналу львів"янка посперечається з німецькою тенісисткою Сарою Гронерт.

На жаль, Людмила Кіченок і Тетяна Ареф"єва вибули з боротьби. Кіченок поступилася росіянці Олені Куликовій: 6-7 (3) 6-7 (3), а Ареф"єва - Тадей Майеріч зі Словенії: 3-6 6-1 4-6.

Довелося зачехлять свої ракетки й ДенисуМолчанову з Олександром Агафоновим на ф"ючерсі в Казахстані. У другому раунді поступився Молчанов сьомий ракетці турніру росіянину Іллі Бєляєву: 3-6 3-6. Агафонов зустрічався з росіянином Андрієм Кузнецовим, посіяним під 3 номером. За рахунку 4-0 на користь суперника, українець відмовився від продовження боротьби.

За матеріалами sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Марченко проходить до другого кола Майямі, Агафонов достроково припиняє матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути