понеділок, 03 жовтня 2011 18:08

Теніс. Долгополов програв на старті Пекіну 95-й ракетці світу

Теніс. Долгополов програв на старті Пекіну 95-й ракетці світу

Сьогодні, 3 жовтня, в Пекіні (Китай) стартував турнір АТР China Open на відкритих кортах (хард) з призовим фондом $ 2.100.000.

19-а ракетка світу, 22-річний українець Олександр Долгополов, який отримав від організаторів 8-й номер посіву, зазнав поразки від 95-го номера рейтингу АТР 27-річного італійця Флавіо Чіполли, який пробився в основну сітку змагань через сито кваліфікації - 1: 6, 6:1, 0:6.

Поєдинок тривав 1 годину 35 хвилин. Олександр у першому сеті програв італійцеві за всіма компонентами. Чіполла в першому сеті зробив 2 брейки і не упустив свою подачу, а українець - один раз подав навиліт і зробив 5 подвійних помилок. У другому сеті ситуація змінилася з точністю до навпаки. А у вирішальному третьому сеті Долгополов отримав від італійця "баранку". За всю гру Олександр тричі подав навиліт при 7 подвійних помилках, проти 1 ейсу і трьох подвійних у Чіполли, і реалізував 2 брейк-пойнти з 7, загубивши п'ять разів свою подачу. Тепер в особистому протистоянні тенісистів рахунок зрівнявся - 1:1.

Наступним суперником Флавіо Чіполли буде 23-а ракетка світу, 27-річний іспанець Фернандо Вердаско, який у своєму матчі першого кола за 1 годину 11 хвилин виграв у 31-річного француза Мікаеля Льодра, що займає в рейтингу АТР 33-тє місце - 6:2, 6:4. Вердаско зробив три брейки і не дозволив суперникові заробити жодного брейк-пойнта.

Теніс. АТР. China Open. Пекін (Китай). Відкриті корти (хард). Призовий фонд $ 2.100.000.

Перше коло

Флавіо Чіполла (Італія) - Олександр Долгополов (Україна) - 6:1, 1:6, 6:0

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Долгополов програв на старті Пекіну 95-й ракетці світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути