вівторок, 14 серпня 2012 09:42

Теніс. Долгополов і Стаховський зачохлилися в Цинциннаті

Теніс. Долгополов і Стаховський зачохлилися в Цинциннаті
Долгополов не зміг пройти Давиденка. Фото: podrobnosti.ua

13 серпня, в Цинциннаті (США) на турнірі АТР Western & Southern Open на відкритих кортах (хард), з призовим фондом $ 2,825,280 проходять матчі першого кола.

16-я ракетка світу, 23-річний український тенісист Олександр Долгополов, посіяний під 13-м номером, не зміг подолати бар'єр першого кола в особі 50-го номера рейтингу АТР, 31-річного росіянина Миколи Давиденка. Олександр програв у двох партіях з розгромним рахунком 1:6, 1:6.

Зустріч тривала всього 52 хвилини. За цей час українець не заробив жодного брейк-пойнта і програв п'ять геймів на своїй подачі. Долгополов виконав три ейси і 4 рази помилився на подачі. Давиденко навиліт не подавав і припустився однієї подвійної помилки. Це була друга перемога росіянина у двох зустрічах з Долгополовим.

За вихід у друге коло турніру Давиденко зіграє з переможцем протистояння Фабіо Фоньїні (Італія, Q) - Флоріан Майер (Німеччина).

Не зміг пробитися до другого кола змагань і Сергій Стаховський. Українець поступився в трьох сетах 15-й ракетці світу, 23-річному хорвату Марину Чилічу з рахунком 3:6, 6:4, 4:6.

Матч переривався через дощ і тривав 1 годину 56 хвилин чистого ігрового часу. Сергій зробив три брейки і 4 рази упустив свою подачу. На його рахунку 11 ейсів при 6 подвійних помилках, його суперник подав навиліт 7 разів і помилився на подачі двічі. Це була друга перемога хорвата у двох матчах зі Стаховським.

Наступним суперником Чиліча буде 88-й номер світового рейтингу, 24-річний американець Джесс Левайн, який за 1 годину 35 хвилин обіграв свого співвітчизника 23-річного Дональда Янга, що займає в рейтингу АТР 80-е місце - 6:4, 7:6 ( 2).

Теніс. АТР. Western & Southern Open. Цинциннаті (США). Відкриті корти (хард)

Призовий фонд $ 2,825,280. 56 учасників

Перше коло

Микола Давиденко (Росія) - Олександр Долгополов (Україна, 13) - 6:1, 6:1

Марін Чиліч (Хорватія, 12) - Сергій Стаховський (Україна, Q) - 6:3, 4:6, 6:4

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Долгополов і Стаховський зачохлилися в Цинциннаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути