понеділок, 30 липня 2012 11:50

Кононенко не пройшла кваліфікацію, Стаховський не зіграв через дощ

Кононенко не пройшла кваліфікацію, Стаховський не зіграв через дощ
Більшість тенісних матчів перенесли через сильний дощ ФОТО: sportbest.net

Єдина представниця України зі спортивної гімнастики Наталія Кононенко не кваліфікувалася до жодного з п'яти фіналів. Найкращий результат вона показала у вправах на брусах, посівши з оцінкою 13,433 бала 41 сходинку. На колоді і у вільних вправах вона виступала ще менш вдало: 12,066 (66 місце) і 12,500 пункту (68 позиція) відповідно. У багатоборстві наша гімнастка фінішувала 44-ю – 50,832.

Велогонщиця Альона Андрук у підсумковому протоколі групової гонки розташувалася на 50 позиції. 19 спортсменок, а серед них – і українка, не вклалися в ліміт часу.

Лариса Грига у стартовому двобої поступилася чеській бадмінтонісці Крістіні Гавнхольт – 1:2 (13:21, 21:15, 15:21).

Закінчилися перемоги і наших представників настільного тенісу, які програли з однаковим рахунком – 0:4.. Маргарита Песоцька в третьому раунді змагань - голландці Джіао Лі, а Олександр Дідух у другому колі - австрійцю Чень Вейксіну.

Більшість тенісних матчів, в тому числі і протистояння Сергія Стаховського проти австралійця Ллейтона Х'юітта, перенесли через сильний дощ.

30 липня на Олімпійських іграх у Лондоні розіграють 12 комплектів нагород. За медалі поборються стрілки, стрибуни у воду, штангісти, дзюдоїсти, фехтувальники і плавці.

Зараз ви читаєте новину «Кононенко не пройшла кваліфікацію, Стаховський не зіграв через дощ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути