Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2012 09:55

Теніс. Дель Потро і Мельцер слідом за Феррером виграли турніри АТР

Теніс. Дель Потро і Мельцер слідом за Феррером виграли турніри АТР

26 лютого в Марселі (Франція) на турнірі АТР Open 13 в приміщенні (хард) з призовим фондом € 512.750 в одиночному розряді відбувся фінальний матч.

Десята ракетка світу 23-річний аргентинець Хуан-Мартін Дель Потро, посіяний четвертим, обіграв 31-річного француза Мікаеля Льодра, що займає в рейтингу АТР 50-у сходинку, з рахунком 6:4, 6:4.

Матч тривав 1 годину 22 хвилини. Аргентинець зробив по одному брейку в кожній партії і не дозволив Льодра заробити жодного брейк-пойнту. На рахунку Дель Потро 11 ейсів і одна подвійна помилка, його суперник 10 разів подав навиліт і двічі помилився на подачі. Це була третя перемога Дель Потро у трьох зустрічах з французом.

Титул, завойований аргентинським тенісистом в Марселі став для нього першим у сезоні і десятим у кар'єрі.

Теніс. АТР. Open 13. Марсель (Франція). Приміщення (хард). Призовий фонд € 512,750. 28 учасників.

Фінал

Хуан-Мартін Дель Потро (Аргентина, 4) - Мікаель Льодра (Франція) - 6:4, 6:4

У ніч на 27 лютого в Мемфісі (США) на турнірі АТР Regions Morgan Keegan Championships в приміщенні (хард) з призовим фондом $ 1.155.000 в одиночному розряді відбувся фінальний матч.

38-й номер світового рейтингу 30-річний австрійський тенісист Юрген Мельцер здобув у двох сетах перемогу над 38-м номером світового рейтингу 21-річним канадцем Мілошем Раонічем, посіяним під 4-м номером - 7:5, 7:6 (4).

Тенісисти грали 1 годину 37 хвилин. Юрген зробив два брейка і один раз упустив свою подачу. На його рахунку також 9 ейсів і дві подвійні помилки, його суперник навиліт подав 22 рази і зробив три подвійні помилки. Це була перша зустріч тенісистів.

Для Юргена Мельцера цей титул став першим в сезоні і четвертим у кар'єрі.

Теніс. АТР. Regions Morgan Keegan Championships. Мемфіс (США). Приміщення (хард). Призовий фонд $ 1.155.000. 32 учасники.

Фінал

Юрген Мельцер (Австрія) - Мілош Раоніч (Канада, 4) - 7:5, 7:6

Нагадаємо, раніше іспанець Давид Феррер здобув перемогу на турнірі АТР в Буєнос-Айресі, обігравши у фіналі свого земляка Ніколаса Альмагро.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Дель Потро і Мельцер слідом за Феррером виграли турніри АТР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути