Ексклюзиви
неділя, 19 лютого 2012 17:04

Федерер завоював перший титул у сезоні

Федерер завоював перший титул у сезоні

Третій номер світового рейтингу швейцарець Роджер Федерер став переможцем турніру АТР ABN AMRO World Tennis Tournament, який проходив у Роттердамі. У фінальному матчі 30-річний швейцарець зустрічався з 10-ою ракеткою світу 23-річним аргентинцем Хуан Мартіном Дель Потро.

У стартовій партії матчу боротьба була тільки в першому геймі на подачі Федерера. Дель Потро не зміг реалізувати два брейкових м'ячі і упустив можливість повести в рахунку. Надалі ініціатива повністю перебувала в руках Федерера, і лише через 20 хвилин ігрового часу швейцарець вже вів у рахунку - 5/0. У результаті аргентинець все ж зміг взяти один гейм, але нав'язати боротьбу Федереру на прийомі він так і не зумів. Підсумковий рахунок сету - 6/1 на користь Федерера.

У другому сеті тенісисти спочатку впевнено тримали свою подачу. Переломним став п'ятий гейм, коли Федерер зробив свій вже третій брейк і повів в рахунку - 3/2. Після цього швейцарець тримав свою подачу і досить впевнено довів матч до перемоги - 6/4.

Матч в цілому тривав 1:00 26 хвилин. Після цієї перемоги Федерер довів свою перевагу над Дель Потро в рахунку за особистими зустрічами до 9:2.

Для швейцарця це перший титул у цьому сезоні і 71-й у професійній кар'єрі. За перемогу в Роттердамі Федерер отримає € 290,550 призових, а також 500 рейтингових очок.

Зараз ви читаєте новину «Федерер завоював перший титул у сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути