пʼятниця, 24 лютого 2012 09:55

Теніс. Цуренко і Стаховський зачохлилися в Мемфісі

Теніс. Цуренко і Стаховський зачохлилися в Мемфісі

Вчора, 23 лютого, в Мемфісі (США) на турнірі WTA Memphis International в приміщенні (хард) з призовим фондом $ 220.000 в одиночному розряді відбулися чвертьфінальні матчі.

125-й номер світового рейтингу, 22-річна українська тенісистка Леся Цуренко не змогла пробитися в півфінал, програвши у двох партіях 72-й ракетці світу, 28-річній шведській тенісистці Софії Арвідссон - 6:2, 7:6.

Матч тривав 1 годину 53 хвилини. Леся зробила три брейки, на що Арвідссон відповіла п'ятьма. Не подавши жодного разу навиліт українка припустилася п'ятьох подвійних помилок, а в її суперниці 3 ейси і стільки ж подвійних.

За вихід у фінал Арвідссон посперечається з 69-ю ракеткою світу, італійкою Альбертою Бріанті, яка була сильнішою за представницю США Варвару Лепченко - 7:5, 6:3.

Теніс. WTA. Memphis International. Мемфіс. (США). Приміщення (хард). Призовий фонд $ 220.000. 32 учасниці.

? фіналу

Софія Арвідссон (Швеція) - Леся Цуренко (Україна) - 6:2, 7:6

На іншому турнірі в цьому ж місті українець Сергій Стаховський не зміг стати чвертьфіналістом, зазнавши поразки у двох сетах від 35-го номера світового рейтингу, 21-річного канадця Мілоша Раоніча, посіяного під 4-м номером - 4:6, 4:6. Матч тривав 1 годину 12 хвилин. Сергій не зумів реалізувати жодного з двох наявних у нього брейк-пойнтів і упустив дві свої подачі. На рахунку українця три подачі навиліт і дві подвійні помилки, у його суперника також дві подвійні, але при цьому він 11 разів подав навиліт. Це була друга зустріч тенісистів і друга поразка Стаховського.

За вихід у фінал Мілош Раоніч (4) зіграє проти бельгійця Олів'є Рохуса, який переграв американця Райана Харрісона (WC) - 6:4, 7:5.

Теніс. АТР. Regions Morgan Keegan Championships. Мемфіс (США). Приміщення (хард). Призовий фонд $ 1.155.000. 32 учасники.

Друге коло

Мілош Раоніч (Канада, 4) - Сергій Стаховський (Україна) - 6:4 6:4

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Цуренко і Стаховський зачохлилися в Мемфісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути