неділя, 27 листопада 2011 01:33

Теніс. Цонга став другим фіналістом підсумкового турніру ATP

Теніс. Цонга став другим фіналістом підсумкового турніру ATP

Сьогодні, 26 листопада, в Лондоні (Великобританія) триває підсумковий турнір АТР Barclays ATP World Tour Finals з призовим фондом ? 2,227,500. В одиночному розряді відбувся другий півфінальний матч.

Шоста ракетка світу 26-річний француз Жо-Вілфрід Цонга став фіналістом після перемоги над своїм ровесником з Чехії, сьомим номером світового рейтингу Томашем Бердихом з рахунком 6:3, 7:5.

Матч тривав 1 годину 34 хвилини. Жо-Вілфрід зробив три брейка і упустив одну свою подачу. На його рахунку 7 ейсів і 3 подвійних помилки, проти 2 ейсів та 5 подвійних у Бердиха. Завдяки цій перемозі Цонга зрівняв рахунок у особистому протистоянні з Бердихом - 1:1.

У фіналі Жо-Вілфрід Цонга належить схрестити ракетки з четвертим номером світового рейтингу, 30-річним швейцарцем Роджером Федерером, який у своєму півфіналі обіграв іспанця Давида Феррера - 7:5, 6:3.

Француз вже у восьмий раз в цьому сезоні зіграє з Роджером Федерером. Нагадаємо, що в перший день підсумкового турніру Федерер переміг Цонга з рахунком 6:2, 2:6, 6:4.

 

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Цонга став другим фіналістом підсумкового турніру ATP». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути