неділя, 25 грудня 2011 11:46

"Таврія" підписала трьох футболістів

"Таврія" підписала трьох футболістів

Головний тренер сімферопольської "Таврії" Семен Альтман розповів про останні кадрові зміни в команді.

"На сьогоднішній день ми зміцнилися кваліфікованими футболістами - півзахисником Марко Не, захисником Анісом Буссаїді, нападаючим Фанендо Аді, за якими спостерігали тривалий час.

Ми також враховували, що всі ці виконавці адаптовані до наших умов життя і до нашого чемпіонату", - цитує наставника кримської команди сайт вболівальників "Таврії".

"На перспективу придбали трьох гравців юнацьких збірних африканських країн", - додав Альтман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новачок "Таврії" отримає український паспорт

Тим часом, заслужений тренер України Анатолій Заяєв поділився враженнями від виступів сімферопольської "Таврії" у 2011 році.

"Були невдачі, тому що я вважав, що "Таврія" займе третє місце в кінцевому підсумку. Тепер я розумію, що третє місце зайняти складно, тому що там йде боротьба між трьома командами "Динамо", "Шахтарем" і "Металістом".

Щодо четвертого місця, від якого ми відстаємо на три очки, поки не ясно. Звичайно, у нас календар дуже складний. Я думаю, що ми повинні зайняти гідне місце і потрапити в Лігу Європи", - цитує українського фахівця 11na11.com.

"Стосовно того, що нам супроводжували невдачі в деяких іграх, і ми багато очок втратили - це справа випадку. Семен Альтман перебудовує команду, і це не проходить безслідно. Вклад Селюка в "Таврію" за короткий період дуже великий. Вона показала, що здатна на багато що і лише одну гру програла - "Шахтарю", один раз у нічию зіграла з "Динамо", а решта матчів виграла", - підкреслив Заяєв.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" підписала трьох футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути