Ексклюзиви
пʼятниця, 05 квітня 2013 08:57

"Таврія" опротестує рішення про зняття трьох очок

"Таврія" опротестує рішення про зняття трьох очок
"Це - "спадок", який дістався нам від колишнього керівництва" - Олександр Бойцан ФОТО: tavriya.com.ua

Керівництво "Таврії" готує апеляцію на рішення КДК ФФУ зняти три очки з команди в нинішньому чемпіонаті.

Нагадаємо, що 4 квітня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України ухвалив рішення позбавити "Таврію" 3 турнірних очок через невиконання умов затвердженого рішенням КДК ФФУ мирової угоди від 19 грудня 2012 года с агентом футболістів Вадимом Шаблієм.

"Ми не приймаємо рішення КДК ФФУ, - цитує слова генерального директора клубу Олександра Бойцана офіційна прес-служба клубу. - Це нонсенс, щоб агент претендував на гроші за перехід вільного агента. Адже це гравець, чий контракт з командою закінчився. І він має право укласти контракт з іншим клубом, який, у свою чергу, нічого не повинен платити ні колишньому роботодавцю, ні агенту.

На жаль, це - "спадок", який дістався нам від колишнього керівництва. Колишній генеральний директор "Таврії" Юрій Васюков підписав документи, за якими агент Вадим Шаблій повинен отримати від клубу, за деякими даними, дуже великі гроші. При цьому Васюков не мав права підписувати подібних документів на таку суму. З осені 2012-го року "Таврія" та агент неодноразово намагалися знайти компроміс, але в підсумку терпіння Шаблія увірвався.

Наші доводи про те, що Васюков не мав права підписувати угоди з агентом, а, значить, рішення про зняття з "Таврії" 3 очок неправильне, в КДК ФФУ не почули. Протягом 10 днів у нас є право подати апеляцію. Зараз ми її готуємо. Потім вона буде розглянута.

Хочу заспокоїти всіх уболівальників - на даний момент ситуація в турнірній таблиці чемпіонату прем'єр-ліги України не змінилася. "Таврія" як і раніше займає 10-е місце, маючи в своєму активі 28 очок", - зазначив Бойцан.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" опротестує рішення про зняття трьох очок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути