Ексклюзиви
пʼятниця, 15 липня 2011 17:11

"Тактику проти "Рубіна" "Динамо" відпрацює на "Олександрії"- Саленко

"Тактику проти "Рубіна" "Динамо" відпрацює на "Олександрії"- Саленко

"Динамо" в третьому відбірковому раунді Ліги Чемпіонів попався дуже серйозний суперник — казанський "Рубін". Але пройти його киянам цілком під силу, якщо команда Сьоміна не провалить домашню гру, вважає кращий бомбардир ЧС-1994 Олег Саленко.

- Не очікував, вірніше, не хотів чекати для "Динамо" такого суперника, - говорить Олег Анатолійович. - "Рубін" - одна з найсильніших команд в третьому раунді. З будь-яким іншим з потенційних суперників на даному етапі було б, вважаю, куди простіше. Ті самі "Цюрих", "Трабзонспор" - це не той рівень. Казанці грали в Лізі Чемпіонів, і в російському чемпіонаті ця команда завжди на виду. І боротьба з "Динамо" буде не на життя, а на смерть, адже для "Рубіна" Ліга Чемпіонів також є обов'язковою програмою на сезон.

- Чемпіонат Росії після майже місячної перерви поновлюється перед самою грою з "Динамо" ...

- Саме це є дуже великою перевагою для киян, адже команда вже розім'ялася на двох досить серйозних іграх - з "Шахтарем" і "Металістом". У той час, як "Рубін" буде грати тільки першу гру, командні зв'язки десь загубилися.

До того ж важливим моментом для "Динамо" стане перша гра вдома. І цим необхідно скористатися, задавити суперника психологічно, не дати добитися прийнятного виїзного результату. Адже "Рубін" в єврокубках набув статусу домашньої команди. І грати в Казані на нічию вони можуть спокійно. А ось відіграватися їм завжди важче.

- За рахунок чого команда Юрія Сьоміна в нинішньому далеко не піковому стані може розраховувати на успіх?

- Вважаю, що у "Динамо" на тлі інших українських команд зараз найкраща фізична форма. І ще є трохи часу її добрати. Їх спеціально готували з прицілом на кваліфайраунди. Правда, ніхто не припускав, що суперник виявиться настільки серйозний.

- Суперником "Динамо" в найближчому турі УПЛ буде "Олександрія", від якої навряд чи варто очікувати відкритого футболу...

- Суперник саме той, який зараз потрібен. І на ньому треба пробувати відпрацьовувати тактику гри проти "Рубіна". І "Олександрія" і "Рубін" закриються і будуть грати на контратаках. Хоча клас "Рубіна", безумовно вище. Але в будь-якому випадку "Динамо" треба буде намагатися витримати всі дев'яносто з гаком хвилин, але постійно атакувати.

- А від "Оболоні", грати з якою доведеться перед "Рубіном", чого чекати?

- Так само. Як показав перший матч з "Шахтарем", у команди ще дуже багато проблем з фізикою. Звичайно, трохи додадуть. Але матч, швидше за все, буде до першого забитого м'яча. З серйозними суперниками команда Сергія Ковальця грати ще не готова.

Зараз ви читаєте новину «"Тактику проти "Рубіна" "Динамо" відпрацює на "Олександрії"- Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути