субота, 15 червня 2013 10:35

Тайво і Бойко залишили "Динамо"

Тайво і Бойко залишили "Динамо"
Футболісти "Динамо" вийшли з відпустки і провели перше тренування ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Динамівці Києва після майже трьох тижнів відпустки з'їхалися з усіх кінців світу, щоб почати підготовку до нового сезону.

У першому тренуванні взяли участь 12 футболістів. Воротарі: Олександр Шовковський, Максим Коваль, Георгій Бущан. Захисники: Даніло Сілва, Сергій Люлька. Півзахисники: Олександр Алієв, Євген Макаренко, Сергій Сидорчук, Факундо Бертольо. Нападники: Марко Рубен, Адмір Мехмеді, Артем Кравець.

Сьогодні до команди приєднаються Лукман Аруна, Дуду, Віталій Буяльський, Владислав Калитвинцев та Андрій Цуріков. У цьому складі "Динамо" відправиться 16-го червня на збір до Австрії. Туди ж - двома групами, 19 і 21 червня - прибудуть гравці національних збірних, які на початку місяця захищали кольори своїх країн.

Стартове заняття тривало близько години і провів його тренер з фізпідготовки Віталій Кулиба. У першій частині тренування футболісти зробили пробіжку навколо поля, а в другій займалися з медболами. Віталій запропонував цікаві вправи, що проходили в ігровій формі. Гравці розділилися на дві групи і змагалися в естафетах, виконуючи при цьому з м'ячам різні завдання.

Перед заняттям у Конча-Заспу заїхав Тарас Михалик. Захисник отримав статус вільного агента і зайнявся пошуком нового клубу. На базі він забрав особисті речі, попрощався з уже екс-партнерами, тренерами, обслуговуючим персоналом. А от від спілкування з приводу свого майбутнього ввічливо відмовився. "Спасибі "Динамо" за все! Зовсім скоро повідомлю, де продовжу кар'єру", - зазначив Михалик.

Крім Тараса Михалика свої виступи за "Динамо" завершив Тайє Тайво. Термін оренди захисника у "Мілана" підійшов до кінця і він залишив Київ. Також, за словами Олега Блохіна, досягнута домовленість про перехід на правах оренди в "Дніпро" воротаря Дениса Бойка.

У суботу вранці у планах динамівців медобстеження в клініці "Борис". Увечері відбудеться тренування в Конча-Заспі, а в неділю, 16 червня, - виліт на підготовчий збір до австрійського Інсбрука.

Зараз ви читаєте новину «Тайво і Бойко залишили "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути