пʼятниця, 14 червня 2013 13:41

"Динамо" вийшло з відпустки

"Динамо" вийшло з відпустки
Сьогодні "Динамо" проведе перше тренування ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Майже три тижні тривала відпустка у динамівців Києва. Із сьогоднішнього дня команда приступає до планомірної підготовки до нового сезону.

У п'ятницю, 14 червня, о 16:00 футболісти і тренери зберуться на базі у Конча-Заспі, провівши перше тренування у рамках підготовки до нового сезону.

У суботу до тренування додасться планове медобстеження у клініці "Борис", а в неділю - виліт у добре знайомий за попередніми роками австрійський Інсбрук.

В альпійському передгір'ї динамівці з 16 по 26 червня проведуть підготовчий збір, зігравши на ньому два товариських матчі. Перший 20 червня з "Динамо" (Тбілісі), а другий 23 червня з "Мюнхен 1860".

На початку двадцятих чисел червня прямо в Австрії до "Динамо" приєднаються гравці національних збірних, які на початку місяця захищали кольори своїх країн. Виняток становитиме Браун Ідейє, який в ці дні буде виступати за збірну Нігерії на Кубку Конфедерацій ФІФА.

26 червня рейсом з Інсбрука "Динамо" перебереться до Москви, де на день пізніше проведе перший матч в "Об'єднаному турнірі" проти "Спартака". Потім відбудеться повернення в Києв і три гри на НСК "Олімпійський" в рамках цього ж турніру проти "Зеніту" (30 червня і 3 липня) і "Спартака" (7 липня).

Зараз уточнюються плани, де команда проведе тиждень, який залишився до першого матчу в чемпіонаті проти луцької "Волині" (14 липня).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вийшло з відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути