Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2007 12:37

Тайсона привезли у в"язницю в рожевих наручниках (ФОТО)
5

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Майк Тайсон засуджений владою Аризони до 24 годин тюремного ув"язнення і трьох років випробувального терміну за зберігання наркотиків і водіння автомобілю у стані алкогольного сп"яніння.                                 
40-річний Тайсон був арештований 29 грудня 2006 року к Скоттсдейлі (штат Аризона). Покидаючи нічний клуб, ледь не збив поліцейський мотоцикл. Майк добровільно погодився пройти тест, за наслідками якого був затриманий; також поліція виявила в його машині кокаїн.

У вересні цього року американський суперважковаговик визнав себе винним у цьому інциденті. Він також добровільно пройшов курс звільнення від наркотичної залежності.

Боксера ескортували у в"язницю округу Марікопа в Фініксі, штат Арізона, помічники шерифа. Тайсон провів за гратами рівно добу: з 20 по 21 листопада 2007 року.

В тюрму Тайсон прибув, закутий в рожеві наручники та підкреслено тюремний одяг. З собою він приніс книгу "Американський Гангстер", яку й читав під час перебування за гратами в своєрідному тенті - камері. Такі свідчення дав шериф округу Марікопа Джо Арпайо.

Фото: Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Тайсона привезли у в"язницю в рожевих наручниках (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути