понеділок, 15 лютого 2021 10:01

"Та я тільки пару келихів випив" - Селезньов зізнався, що пиячив на зборах "Колоса"

"Та я тільки пару келихів випив" - Селезньов зізнався, що пиячив на зборах "Колоса"
Євген Селезньов залишився без клубу. Фото: Іnstagram/e_seleznev

Колишній форвард збірної України Євген Селезньов зізнався, що вживав алкоголь під час зборів "Колоса".

За словами футболіста, він пив червоне вино, але не бачить в цьому нічого поганого.

"Я прочитав про себе багато за ці дні й просто не зрозумів, що відбувалося. Чому, як і що, і звідки це все взялося? Червоне вино я можу випити. Чому ні? Ну, ми випили. Як багато? Я не міряв. Ну пару келихів випив. Я ж не рахував келихи. Сидимо за розмовою, зібралося 6–7 відомих людей.

Зіграти в товариському матчі мені не давали ахілли. Будь-який лікар підтвердить. У той день я дійсно випив багато знеболювального, розтерся маззю. Біль дійсно не давав мені бігати, нічого робити. Я не міг грати, з розминки довелося піти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воротар врятував "Шахтар" від поразки в матчі проти "Колоса"

Я сам по собі емоційна людина, така ж, як і Руслан Костишин. Так, конфлікт якийсь був. Звичайно, я розлютився. Десь я некоректно повівся. Десь я не маю рації. Я готовий просити вибачення. Приїхавши до Києва, я написав йому велике смс-повідомлення. Поки що ніяких відповідей не було.

Я розумію, що деякі люди ображені на мене, може, розсердилися. Так само можуть і помиритися. Напевно, ми з Костишиним маємо все вирішити. Іншого виходу немає. Руслане Володимировичу, я хочу перепросити за свій характер, запальність, емоційність, а також за те, що так сприйняв ситуацію і не став розмовляти, а замість цього сів у літак і полетів. Я готовий визнати провину" - сказав Селезньов в ефірі програми "Великий футбол".

Євген Селезньов виступав за "Колос" із початку сезону 2020/21. На рахунку нападника 5 забитих м'ячів за команду з Ковалівки. Після скандалу в Туреччині гравця вилучили зі складу команди.

Зараз ви читаєте новину «"Та я тільки пару келихів випив" - Селезньов зізнався, що пиячив на зборах "Колоса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути