четвер, 23 вересня 2021 00:03

Свято зіпсували агресивною атмосферою – Луческу про "Шахтар"

Свято зіпсували агресивною атмосферою – Луческу про "Шахтар"
Мірча Луческу вдруге розгромно програв "Шахтарю". Фото: "Спорт-Експрес"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував поразку в матчі з "Шахтарем" (0:3).

- Нічого коментувати. "Шахтар" був кращим. Була гра, яка могла і не відбутися, тому що ми володарі чемпіонату і Кубка. Але вони хотіли добитися більшого сьогодні. Хоч і у нас були хороші можливості на початку матчу.

У такій грі один гол вирішує багато. Могли ми забити перший, тоді було б по-іншому. А так пропустили гол, відразу стало складніше грати. Індивідуально хороші гравці, індивідуальна техніка, хороші швидкості. Вони були індивідуально сильніші за нас сьогодні, в командних взаємодіях.

Що мені не сподобалося - атмосфера. Я так і не зрозумів, чому вибігали на поле всі з лави запасних. Чому так агресивно все вели себе? Я це не можу зрозуміти. Навіщо стільки агресії? Навіщо стільки зла? Вибігали на поле, на нашу територію, коли святкували гол. Вітаю їх з перемогою. Але є моменти, які мені не сподобалися.

Ми знали, як вони будуть грати. Я попереджав гравців. Ми готувалися добре до цього матчу. Поки виконували, що я говорив, у нас було все добре, були і моменти біля чужих воріт. Як тільки розгубили якісь моменти, ми їм дали відчути впевненість, вони втілили її в забитий гол.

- За короткий проміжок часу в другому таймі пропустили двічі. Втрата концентрації?

- Тактичні помилки. Втрачати м'яч в центрі поля перед суперником. Як на мене, це був фол все-таки. Нас звинувачували, що ми тиснемо на суддів. Я дивлюся по жовтим картках, фолам, які призначають в нашу сторону.

Вважаю, кожен повинен займатися своїми справами, говорити про свою команду і не поширюватися на чужі команди. Ми не міняли суддівські кімнати. Як на мене, це відсутність фейр-плей. Я їх вітаю. Хороша команда, добре зіграли сьогодні.

- Чи задоволені ви гравцями, які вийшли на заміну?

- Вони вийшли за рахунку 0:3. Складно щось виправити, коли вже були допущені помилки і програвали 0:3. Вони щось поміняли, тому що у нас було три моменти, в яких могли забити, але було вже пізно.

- Через 11 днів матч в чемпіонаті. Він буде іншим?

- Сподіваюся, не буде цієї агресивної атмосфери, яка була сьогодні. Це свято було зіпсовано агресивною поведінкою. Давно не бачив, щоби було стільки агресії, щоби виходили на поле люди з лави запасних. Це неповага до нас як до футбольної команди, - сказав Луческу в ефірі "Футбол 1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" розгромив "Динамо" в матчі за Суперкубок

28 і 29 вересня обидві команди зіграють в єврокубках. А вже 3 жовтня зіграють між собою в чемпіонаті. Поки кияни випереджають суперника на 3 залікові бали.

Зараз ви читаєте новину «Свято зіпсували агресивною атмосферою – Луческу про "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути