Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 18:46

Святкуючи перемогу збірної, іспанські підлітки розгромили трамвай

Поліція Цюріха затримала трьох іспанців, які, повертаючись напідпитку після перемоги Іспанії над Росією на Євро-2008, влаштували в трамваї погром і завдали збитків на кілька сотень доларів.

Троє громадян Іспанії віком 18, 19 і 20 років близько 22.00 за місцевим часом після перегляду трансляції матчу у фан-зоні сіли в трамвай, щоб поїхати додому. Проте додому того вечора вони не дісталися: розгром збірної Росії іспанськими футболістами навів їх на думку влаштувати альтернативний поєдинок, і вони почали громити трамвай.

Після того, як вболівальники розбили скло, водій попередив поліцію, і через три зупинки "переможці" опинилися в дільниці.

Їх незабаром відпустили, але тепер їм закритий вхід в місця проведення заходів, пов"язаних з Євро-2008, а також заборонено бути присутніми на матчах швейцарських команд "Цюріх" і "Грасхопперс" протягом семи місяців.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Святкуючи перемогу збірної, іспанські підлітки розгромили трамвай ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути