вівторок, 23 жовтня 2018 19:50

Світоліна здобула другу поспіль перемогу на підсумковому турнірі WTA

Світоліна здобула другу поспіль перемогу на підсумковому турнірі WTA
Світоліна перемогла Плішкову та очолила свою групу

Перша ракетка України Еліна Світоліна здобула другу перемогу на підсумковому турнірі WTA. В матчі другого туру українській спортсменці протистояла чшська тенісистка Кароліна Плішкова.

"У першому сеті ключовим став третій розіграш на подачі українки - Еліна відіграла 6 брейк-пойнтів, а й сама тільки з п'ятої спроби подала на гейм. Після цього був затяжний гейм на подачі Плішкова, в якому Еліна не реалізували два брейк-пойнта. А після цього Світоліна "під нуль" виграла свій гейм і зробила брейк, завдяки якому і виграла сет. У підсумку за сет Світоліна відіграла 8 брейк-пойнтів, тоді як Плішкова два з трьох.

У другому сеті суперниці брали свою подачі, поки Плішкова НЕ перехопила ініціативу і не виграла 4 гейми поспіль, з першої ж спроби подавши на сет.

На щастя, Еліна в потрібний момент зібралася, зробила два брейка і повела 4:0. Незважаючи на те, що такі свої дві подачі Світоліна програла, вона зробила ще два брейка і з третього разу реалізувала матч-пойнт", - розповідає isport.ua.

Еліна Світоліна - Кароліна Плішкова 6:3, 2:6, 6:3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна успішно стартувала на Підсумковому турнірі - відео

Еліна Світоліна після двох перемог очолила Білу групу, але ще не гарантувала собі вихід до півфіналу. В останньому турі вона зіграє з Каролін Возняцкі, матч відбудеться в четвер о 12:00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна здобула другу поспіль перемогу на підсумковому турнірі WTA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути