четвер, 23 серпня 2012 10:44

Світоліна виграла українське дербі на старті кваліфікації US Open

Світоліна виграла українське дербі на старті кваліфікації US Open
За вихід до фінального раунду кваліфікації Світоліна посперечається з Мішель Де Бріто ФОТО: sportonline.ua

22 серпня в Нью-Йорку (США) проходять матчі першого кола кваліфікаційного турніру до останнього у сезоні турніру "Великого Шолома" - Відкритого чемпіонату США з тенісу.

164-а ракетка світу, 17-річна українка Еліна Світоліна у впертій боротьбі обіграла свою 24-річну співвітчизницю Ольгу Савчук, яка займає в рейтингу WTA 206-е місце, з рахунком 7:6 (8), 7:5.

Українки з'ясовували стосунки 2 години 9 хвилин. Світоліна зробила 6 брейків і програла 4 гейми на своїй подачі. Еліна виконала 7 ейсів і допустила 4 подвійні помилки, а Савчук навиліт не подавала і сім разів помилилася на подачі. Всього на рахунку Світоліної 102 виграних очки проти 91-го у Савчук.

За вихід до фінального раунду кваліфікації Світоліна посперечається зі 118-ю ракеткою світу, 19-річною Мішель Де Бріто з Португалії, яка була сильнішою від білоруски Катерини Дзехалевич - 4:6, 6:3, 7:5.

19-річна українка Валентина Івахненко, що займає в рейтингу WTA 252-у позицію не змогла подолати перше коло, програвши у двох сетах 135-й ракетці світу, 27-річній румунці Едіні Головіц-Холл, яка посіяна на даній стадії під 25-м номером, з рахунком 4:6, 2:6.

Матч тривав 1 годину 14 хвилин. Валентина реалізувала 2 з 6 своїх брейк-пойнтів, а її суперниця - 5 з 8. Обидві виконали по одному ейсу. При цьому українка помилилася на подачі один раз, а румунка - чотири. Всього за матч Івахненко виграла 45 очок проти 63-х у Головіц-Холл.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна виграла українське дербі на старті кваліфікації US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути