Ексклюзиви
субота, 15 травня 2021 17:34

Світоліна програла в чвертьфіналі турніру в Римі

Світоліна програла в чвертьфіналі турніру в Римі
Світоліна не зуміла нав'язати боротьбу. Фото: Reuters

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№6 WTA) програла перенесений матч 1/4 фіналу на турнірі WTA 1000 в Римі. Українка, посіяна під п'ятим номером, в 1/4 фіналу поступилася чинній чемпіонці Ролан Гаррос Ізі Свьонтек з Польщі (№15 WTA).

Польська тенісистка набагато краще розпочала поєдинок, домінуючи в перших геймах. Свьонтек відразу ж повела з комфортною перевагою в три гейми і до кінця першої партії практично не дала шансів українці на камбек. Крім своєї атакуючої гри з потужним верхнім обертанням Іга частенько використовувала укорочені удари, за якими українка часто не встигала. Під кінець партії Еліна вже остаточно втратила мотивацію, допустила кілька подвійних і загалом виглядала розібраною. Повідомляє sport.ua

Другий сет українка початку трохи по-іншому. Стало менше помилок, вдавалося частіше втягувати польку в затяжні розіграші, в яких українка виглядала переконливіше. З третього по сьомий гейми на корті були гойдалки з брейками, тенісистки почергово виривалися вперед в рахунку, але Еліні вдалося зрівняти ситуацію на чотирьох. З цього рахунку гра ніби як рухалася до тай-брейку, але в 12-му геймі українка відразу ж зробила кілька невимушених помилок, після чого вже не знайшла в собі сил продовжити боротьбу за позитивний результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ястремська стверджувала, що допінг потрапив в її організм після сексу

Це була перша зустріч тенісисток. У півфіналі Свьонтек змагатиметься проти Корі Гауфф з США (№35 WTA). З наступного тижня Світоліна повернеться на п'яте місце у світовій класифікації.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна програла в чвертьфіналі турніру в Римі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути