субота, 21 квітня 2012 16:04

Світоліна програла Серені Вільямс в матчі Кубка Федерації

Світоліна програла Серені Вільямс в матчі Кубка Федерації

Сьогодні, 21 квітня, у Харкові проходить матч плей-офф Світової групи Кубка Федерації між збірними України та США.

У другому одиночному поєдинку грали 17-річна українка Еліна Світоліна, яка займає у світовому рейтингу 171-е місце і дев'ята ракетка світу 30-річна американка Серена Вільямс. Світоліна програла у двох сетах з рахунком 2:6, 1:6.

Матч тривав рівно одну годину. За цей час Еліна реалізувала обидва свої брейк-пойнта, а Серена - 7 з 13. На рахунку Світоліної 1 ейс, 10 віннерсів і 8 подвійних і 37 невимушених помилок. Американка два рази подала навиліт, активно виграла 14 м'ячів і допустила 4 подвійних і 19 невимушених. Між собою тенісистки грали вперше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цуренко програла Макхейл у першому матчі Кубка Федерації

"Грати проти Великої чемпіонки - хороша школа. Я знаю свої слабкі сторони, вони проявилися в цій зустрічі, буду працювати над їх удосконаленням. Я трохи нервувала, рідні стіни, а Серена приголомшливо грає на прийомі", - прокоментувала свою поразку від Серени Вільямс 17 -річна харків'янка.

"Я думаю, що у Світоліної гарне майбутнє. Їй всього 17 років! І перемога мені далася не так легко, як це могло здатися по рахунку.

Думаю, що завтрашній матч проти Цуренко буде непростим, буду до нього готуватися. Заміни не буде, я приїхала грати, і буду рада принести збірній США переможне очко", - прокоментувала гру своєї суперниці Серена Вільямс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серена Вільямс годувала лебедів у Харкові

Таким чином, американки повели в матчі з рахунком 2:0.

У неділю, 22 квітня, в першому матчі зійдуться лідери обох команд: Леся Цуренко і Серена Вільямс.

У наступному поєдинку зустрінуться другі ракетки команд України і США: Еліна Світоліна і Крістіна Макхейл, а потім відбудеться парна зустріч: Кіченок / Кіченок - Хубер / Стівенс.

Нагадаємо, що згідно з регламентом в неділю капітани команд можуть зробити заміни на будь-який з трьох матчів - за годину до його початку.

 

Зараз ви читаєте новину «Світоліна програла Серені Вільямс в матчі Кубка Федерації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути