Ексклюзиви
субота, 17 вересня 2011 11:06

Швейцарський клуб виграв суд проти УЄФА

Швейцарський клуб виграв суд проти УЄФА

Швейцарський "Сьон" виграв справу з приводу виключення клубу з футбольної Ліги Європи у суді кантону Во, де розташована штаб-квартира УЄФА, повідомляє АП.

"Сьон" був виключений з розіграшу Ліги Європи, так як в останньому раунді плей-офф з "Селтіком" на поле у складі швейцарців вийшли футболісти, які не мали права виступати за клуб. "Сьон" здобув перемогу за сумою двох матчів з рахунком 3:1, але за рішенням УЄФА путівку в груповий етап турніру отримали шотландці.

Швейцарці закликали УЄФА анулювати результати матчів у групі I, де поряд з мадридським "Атлетико", італійським "Удінезе" і французьким "Ренном" виступає "Селтік", і повернути "Сьон" в Лігу Європи. Проте УЄФА відхилив апеляцію, оскільки за правилами клубам заборонено звертатися до цивільних судів для вирішення подібних питань.

Після цього "Сьон" запропонував завести на УЄФА кримінальну справу за недотримання рішень суду. Крім того, юристи клубу готують ще одну апеляцію до Спортивного арбітражного суду (CAS).

Зараз ви читаєте новину «Швейцарський клуб виграв суд проти УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути