Ексклюзиви
вівторок, 03 лютого 2009 12:12

Швейцарія. Олег Лісогор виграв золото та срібло

Автор: biola-sport
  Олег Лiсогор
Олег Лiсогор
На першому ж старті 2009 року, найтитулованіший плавець України Олег Лісогор, виграв дві медалі різного ґатунку. Відбулося це 31.01.-01.02. у невеликому швейцарському містечку Устер, куди щорічно, на запрошення, приїжджають найкращі плавці з 20 різних країн світу.

"Чемпіон" повідомляє, що багаторазовий чемпіон світу та Європи Олег Лісогор і його головний суперник Джеймс Гібсон за неймовірної боротьбі на 100-метрівці брасом, з результатом 59,72 розділили титул чемпіона.

На 200-метровій дистанції брасом, Олег Лісогор виграв ще одну медаль міжнародного турніру в Швейцарії, ставши срібним призером з результатом 2:12,47.

Результатами міжнародного турніру залишився задоволений.

Олег Лісогор: "Результатами міжнародного турніру залишився задоволений. Особливо сподобалося суперництво з Джеймсом Гібсоном на 100-метрівці. Ми вже змагаємося близько 10 років, особливо запам"ятався Чемпіонат світу, де Джеймс став переможцем, а я залишився із срібною медаллю. Ця загальна перемога показала, що ми обидва наразі знаходимося в непоганій формі та готові боротися за медалі", - пише "Біола-Спорт".

Після приїзду на рідну землю, відомий український плавець Олег Лісогор, знову починає напружені тренування, які з 3 лютого пройдуть у Дніпродзержинську.

Зараз ви читаєте новину «Швейцарія. Олег Лісогор виграв золото та срібло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути