Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2009 09:34

Суркіс зрозумів Сьоміна і відпустив його

Суркіс зрозумів Сьоміна і відпустив його
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс поділився подробицями зміни на тренерському містку команди, в результаті якої Юрія Сьоміна замінить Валерій Газзаєв.

"Про те, що Сьомін хотів би повернутися в "Локомотив", я дізнався тиждень тому, коли після поїздки до Москви він прийшов і попросив про дострокове розірвання контракту. Все, що до цього обговорювалося в інтернеті на рівні чуток, мене мало цікавило: я вірив, що Юрій Павлович допрацює до кінця свого терміну.

Рішення розпрощатися з ним далося нелегко, але Сьомін навів вагомі аргументи свого рішення, я з розумінням до цього поставився і відпустив його. Розглядаючи кандидатуру наступника, одразу зупинилися на персоні Газзаєва, узявши до уваги його досвід і досягнення на чолі ЦСКА. Роботу з командою Газзаєв почне 20 червня, коли гравці повернуться з відпустки", - говорить Суркіс.

Екс-тренер ЦСКА та новоспечений тренер "Динамо" поділився подробицями переговорів з київським "Динамо" про посаду головного тренера клубу.

"Угода розрахована на три роки. Ніяких серйозних розбіжностей при обговоренні умов контракту у нас з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом не виникло.

Взагалі, весь процес узгодження деталей пройшов достатньо швидко і безпроблемно. Хотів би відзначити, дуже професійне відношення керівників "Динамо" до всього", - говорить Газзаєв.

Sport-express.ru, Sportsdaily.ru

Зараз ви читаєте новину «Суркіс зрозумів Сьоміна і відпустив його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути