субота, 12 жовтня 2013 15:23

"Суркіс запропонував контракт з новим умовами, і я погодився" - Хачеріді

"Суркіс запропонував контракт з новим умовами, і я погодився" - Хачеріді
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Захисник " Динамо" Євген Хачеріді розповів, чому вирішив продовжити контракт з київським клубом.

"Я радий, що продовжив контракт, і залишаюся в "Динамо". Що стосується "Шахтаря", вони, дійсно, мною цікавилися, це правда. Але я вирішив залишитися. Мені дуже комфортно в Києві, все-таки, вже п'ятий рік тут живу. Тому коли Ігор Михайлович (Суркіс - Ред.) запропонував новий контракт з новими умовами, я погодився. Не бачу сенсу щось змінювати. коли-небудь, звичайно, хочу спробувати себе де-небудь у Європі, про це мріє, напевно, кожен футболіст. Мені 26 років, можливо, через рік або два буде така можливість. А поки я гравець "Динамо", і мені хочеться щось виграти з моєю командою", - сказав Хачеріді.

Він також зазначив, що вже знайшов спільну мову з головним тренером команди Олегом Блохіним.

"Спочатку не все було гладко, але зараз все гаразд. Моє завдання працювати, тренуватися. Звичайно, мені приємно, що Олег Володимирович вважає мене сильним захисником, але я не найкращий, мені ще є, до чого прагнути, є компоненти, які потрібно поліпшувати у своїй грі . Наприклад, слід більше працювати над довгими передачами. Я прислухаюся до думки наставника", - підкреслив Хачеріді.

Нагадаємо, що 6 жовтня Євген Хачеріді продовжив контракт з київським "Динамо" до 2018 року.

Зазначимо, що на початку 2013 року футболіст продовжив з клубом контракт ще на чотири роки, проте наполегливі спроби "Шахтаря" роздобути захисника змусили "Динамо" вступити в переговори з Хачеріді про нову угоду. По всій імовірності, фінансові умови для Євгена були покращені.

Зараз ви читаєте новину «"Суркіс запропонував контракт з новим умовами, і я погодився" - Хачеріді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути