Ексклюзиви
понеділок, 14 березня 2011 15:11

Суркіс вірить у перспективу "Динамо" "замахнутися на перше місце"

Суркіс вірить у перспективу "Динамо" "замахнутися на перше місце"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що його команда ще зможе поборотися за перше місце в чемпіонаті України. Про це він заявив після вчорашньої перемоги його команди над полтавською "Ворсклою" і поразки "Шахтаря" в матчі з "Карпатами".

"Мене влаштував результат. Якщо ми говоримо про два рівноцінні склади, ті виконавці, яким дають шанс, повинні не відбувати номер, а доводити, що вони недарма претендують на місце тих, хто грає постійно. Не ставлячи основний склад, головний тренер зайвий раз довів , що він не помиляється: в основі виходять ті, хто знаходиться в кращих кондиціях. Вихід Ярмоленка і Єременка дав результат. Команда додала в швидкості, і протягом 15-ти хвилин зробила всю гру. Це говорить про клас.

Втім, це мали робити і ті, хто вийшов на поле з перших хвилин, а не чекати, що суперник їм здасться на милість. З огляду на результати інших матчів, ми не могли втрачати очки. "Шахтар" програв, "Металіст" і "Дніпро" зіграли внічию, так що у нас з'являється перспектива замахнутися на перше місце. Не знаю, як буде надалі, але у бік верхньої сходинки вже можемо дивитися", - сказав Ігор Суркіс, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Президент клубу також прокоментував травму нападника Артема Мілевського, який зламав руку у вчорашній грі.

"Перелом в такому місці, за попередніми прогнозами фахівців, означає, що через 12 днів він зможе повернутися в групу. Але якщо чесно, я в це слабо вірю", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс вірить у перспективу "Динамо" "замахнутися на перше місце"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути