субота, 20 листопада 2021 13:05

Суркіс ще вірить у "Динамо"

Суркіс ще вірить у "Динамо"
Суркіс вірить у перемогу киян. Фото: "Динамо"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс поділився очікуваннями від матчу групового етапу Ліги чемпіонів із "Баварією".

"Неправильно, якщо ми шукатимемо виправдання – проти нас найсильніший клуб. Потрібно виходити на поле, боротися та доводити. Адже футболісти дивляться на Захід. Але в таких матчах вони мають доводити, що вони гідні грати у найкращих чемпіонатах. Збірна ж зіграла гідно з Францією, Іспанією… Потрібно виходити та грати, нікого не боятися. І не робити дитячих помилок, таких, яких ми припустилися в Мюнхені. Ми можемо програти, але дивлячись як – віддаючись у грі, борючись до останнього. Ми маємо якісь примарні шанси зачепитися за євровесну. Хотілося б набрати більше очок, забити м'ячі у єврокубках. Дуже цього хотілося б. Хоча я особисто розумію, що "Баварія" — це сьогодні топ-клуб і команда на сьогодні показує фантастичний футбол.

Вважаю, що для продовження боротьби у єврокубках майбутній матч є ключовим. Звичайно, багато залежатиме від того, як зіграють "Барселона" з "Бенфікою". Але якщо ми зачепимося за очки і "Бенфіка" не виграє, то ми можемо на їхньому полі поборотися. Ми могли у першому матчі з "Бенфікою" як виграти, так і програти. Хотілося би побачити гарний, якісний футбол. Щоб не було остраху та авантюри в обороні", — наводить слова Суркіса прес-служба київського "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баварія" несподівано програла середнякові

Матч групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" Київ – "Баварія" відбудеться 23 листопада у Києві. Кияни перебувають на останньому місці з 1 очком у таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс ще вірить у "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути