понеділок, 13 квітня 2020 11:36

Суркіс розповів, за яких умов погодиться на єдиний телевізійний пул

Суркіс розповів, за яких умов погодиться на єдиний телевізійний пул
Ігор Суркіс сумнівається у можливості створення єдиного телевізійного пулу в найближчий час. Фото: ФК "Динамо"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів, за яких умов погодиться на єдиний телевізійний пул.

"Єдиний телевізійний пул? Це повинен бути канал, який не залежить ні від Ахметова, ні від Суркіса. Це моя думка і воно, поки, не зміниться. Якщо на футбол працюватиме незалежна структура, то ми легко домовимося. Але через коліно ламати, як намагався зробити Грімм, не вийде. Я думаю, що найближчим часом створити єдиний телевізійний пул не вийде.

Я вважаю, що Прем'єр-ліга повинна бути хоча б для того, щоб ми мали свій голос, з нами радилися. Щоб хтось з нами розмовляв. Не треба зациклюватися на єдиний телевізійний пул. Потрібно спочатку створити продукт, цікавий для глядачів. Ми говоримо про Грімм(колишній керівник УПЛ), але ж він не починав з єдиного пулу, до речі. Він нам обіцяв глядачів на трибунах, правильно? Він так упевнено про це говорив, що я спершу подумав, що він чарівник. Єдиний пул не впливає на кількість людей на стадіоні. Це дві різні речі. І він почав говорити, що зробить так, що почнеться маленький ажіотаж. Погодьтеся, нічого не вийшло. Я приходжу на стадіон "Динамо", сідаю в маленьку ложу, дивлюся матчі "Олімпіка". Скажу відверто, президенту цього клубу навіть немає сенсу витрачати ці маленькі гроші, які навіть не виправдовують витрати за гру на цьому стадіоні", - сказав Ігор Суркіс у програмі "Великий футбол"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сабо жорстко "наїхав" на Суркіса

Матчі чемпіонату України з футолу не мають єдиного телетранслятора. Це унеможливлює продаж прав на показ українського футболу закордоном.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс розповів, за яких умов погодиться на єдиний телевізійний пул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути