четвер, 27 липня 2017 12:15

Суркіс розповів про футбол Хацкевича

Суркіс розповів про футбол Хацкевича
Суркіс: "Пропущений гол змусити зберігати концентрацію в Берні". Фото: dynamomania.com

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував перемогу киян над швейцарським "Янг Бойз" у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На позицію лівого захисника дуже багато "лівих" гравців" - Хацкевич

"Звичайно 2:0 краще за 3:1. Таку гру віддавати... Навіть футбольні боги не повинні відбирати перемоги в таких іграх. Добре, що вчасно зібралися і забили 3-й гол. Необхідно вигравати в матчі-відповіді і проходити далі.

Потрібно було забити ще 2 голи в другому таймі. У першій половині гри ми зробили ставку на індивідуальну майстерність в атаці. Ярмоленко прекрасно забив, Мбокані красиво забив. Здавалося б у другому таймі ми мали найкращі моменти, в яких легше було вразити ворота, але щось не вийшло. Ярмоленко не влучив, Кадар вдарив у штангу. Було 4 моменти, не забили й самі пропустили", - констатував Ігор Михайлович.

Водночас бос киян бачить користь у пропущеному м'ячі.

"Пропущений гол зіграє нам на користь, адже змусить зберігати концентрацію в матчі-відповіді. Я розумію, в який футбол намагається грати Хацкевич і він мені подобається. Головне - це результат, а не те, як виглядає гра. Результат - головний критерій", - резюмував він.

Матч-відповідь "Янг Бойз" - "Динамо" відбудеться 2 серпня в Берні. Минулого сезону швейцарці вибили з Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" (2:0, 0:2, пенальті 2:4).

Зараз ви читаєте новину «Суркіс розповів про футбол Хацкевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути