Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2008 09:10

Суркіс підтримав Михайличенка в конфлікті з Вороніним

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів, як ставиться до вислову нападника збірної України Андрія Вороніна з приводу того, що він не хоче виступати за національну команду.

"Він же не так сказав. Суть в тому, що якщо його не ставлять, то краще б не викликали. Він провів би цей час з сім"єю та був присутній на пологах дружини. Мені складно коментувати цю ситуацію. Думаю, було неетично виносити цю суперечку на суд громадськості, а слід було вирішити все спокійно. Але це емоції. Впевнений, якщо Вороніна викликатимуть в збірну надалі, він приїжджатиме", - говорить президент "Динамо".

"Але подібне спілкування через пресу в ультимативній формі не викликає пошани. Михайличенко багато чого досяг у футболі, є заслуженою людиною і виграв такі трофеї, що дай бог решті. А диктування умов Вороніним, Шевченко або ще кимось - це свого роду тиск на головного тренера через пресу з метою знайти підтримку у громадськості. Для журналістів це, звичайно, "смажений" факт, але я вважаю, що це неправильно. Футболіст, який поважає себе, не повинен розповідати громадськості, що він незадоволений тим, що його не поставили в склад на гру. Якщо так трапилося, значить, це пов"язано з тактичними міркуваннями тренера, саме він відповідає за кінцевий результат, так що в цьому питанні я підтримую наставника нашої збірної", - наводить слова Суркіса офіційний сайт "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс підтримав Михайличенка в конфлікті з Вороніним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути