понеділок, 11 вересня 2017 15:21

Суркіс обурився ставленням до гравців "Динамо" у збірній

Суркіс обурився ставленням до гравців "Динамо" у збірній
Суркіс: "Ми всі відповідаємо за результат збірної". Фото: dynamo.kiev.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розкритикував тренерський штаб збірної України. Причиною став невихід Сергія Сидорчука та Дениса Гармаша в матчі з Ісландією.

"Не розумію, навіщо викликати наших футболістів до збірної України, якщо вони там не грають. Ті ж Сергій Сидорчук, Денис Гармаш - найкращі виконавці в Україні. А Віктор Циганков та Володимир Шепелєв могли допомогти молодіжній збірній.

Якщо їх викликають для кількості, то наступного разу ми будемо на це реагувати більш жорстко. Зрозумійте, я вкладаю гроші в футбол, а в збірній сидять розумники (я не маю на увазі Андрія Шевченка), які радять, кого ставити, а кого - ні.

Ті ж Гармаш і Сидорчук летіли п'ять з половиною годин в Ісландію не для того, щоб їх не випустили, коли команда програвала. Невже вони гірші за тих, хто грав?", - обурюється президент "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футбольна честь України нищиться на догоду невідомо кому

"Думаю, ігровий час їм можна було знайти. Кажуть, що проблематично в збірній грають виконавці, які в клубах не мають ігрової практики - а хіба Зінченко її має? Потрібно ж розумно підходити до цього питання.

Я б хотів переговорити із Шевченком з цього приводу. Якщо гравці не потрібні - не треба. Такі виконавці з досвідом, як Гармаш, Сидорчук повернулися психологічно надламаними, оскільки відчувають, що могли допомогти збірній.

Упевнений, вони віддали б усі сили - тим більше, що грали через два дні на третій, і необхідна була ротація. Не хочу нікого критикувати, в тому числі футболістів, які грали, але ми всі відповідаємо за результат збірної, а не тільки тренерський штаб і ФФУ", - сказав Суркіс.

Збірна України програла Ісландії в матчі кваліфікації КМ-2018 і опустилася на 3-тє місце. Перед цим наша команда обіграла збірну Туреччини. Сергій Сидорчук при цьому весь матч просидів у запасі, а Денис Гармаш не потрапив в заявку через проблеми зі здоров'ям.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс обурився ставленням до гравців "Динамо" у збірній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути