Ексклюзиви
вівторок, 05 травня 2009 16:06

Суркіс не проміняв Михайличенка на Газзаєва

Суркіс не проміняв Михайличенка на Газзаєва

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс прокоментував інформацію, що з"явилася в деяких російських електронних виданнях, про нібито бажання ФФУ провести зміни на тренерському містку національної збірної країни, призначивши замість Олексія Михайличенка іншого фахівця, зокрема - Валерія Газзаєва.

"Якщо вірити російському сайту (Sports.ru написав, що колишній головний тренер ЦСКА Валерій Газзаєв дав попередню згоду прийняти збірну України після закінчення нинішнього відбірного циклу. Виданню це стало відомо з надійних джерел у Федерації футболу України. А до кінця відбірного циклу командою керуватиме Олексій Михайличенко.), який запустив качку, прикриваючись "надійним джерелом у ФФУ", то хочу сказати, що таким джерелом насамперед повинен був би стати президент федерації. Бо тільки він особисто веде переговори на такі делікатні теми і вносить кандидатуру головного тренера на затвердження Виконкому, - сказав глава ФФУ.

- В зв"язку з цим можу відповідально заявити, що я не був ні для кого безіменним джерелом з даного питання.

Тому прошу журналістів не перейматися більше гіпотезами про долю Михайличенка. Нас чекає чимало по-справжньому резонансних футбольних подій".

Колишній головний тренер ЦСКА Валерій Газзаєв дав попередню згоду прийняти збірну України після закінчення нинішнього відбірного циклу.

За матеріалами pressing, terrikon

Зараз ви читаєте новину «Суркіс не проміняв Михайличенка на Газзаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути