пʼятниця, 28 листопада 2008 20:43

Суркіс не дозволить Алієву ганьбити "Динамо"

Проте штрафувати хавбека поки ніхто не буде.

На останніх хвилинах програного матчу Ліги чемпіонів лондонському "Арсеналу", півзахисник "Динамо" був видалений за те, що штовхнув суддю. І після поєдинку Алієв заявив: "Арбітр - козел, і мене не цікавить думка тих, хто мене засуджує".

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів"Газете по-киевски", що клуб не збирається штрафувати Олександра за такі зухвалі вислови: "Він просто збуджений, це проходить з віком... Але і я, і тренер провели з ним бесіду. Алієв стверджує, що говорив не настільки різко. У будь-якому випадку, більше він подібного не скаже, я йому погрозив такими санкціями, про які він ще не чув. Я не дозволю йому ганьбити наш клуб".

Зате санкції можуть бути від УЄФА, якщо про заяву Алієва дізнаються його представники. Адже таку поведінку вони, зазвичай, не прощають. Одному з лідерів нинішнього "Динамо" загрожуватиме дискваліфікація на декілька матчів.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс не дозволить Алієву ганьбити "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути