понеділок, 07 листопада 2011 17:21

Суркіс на милицях прийшов на виконком ФФУ

Суркіс на милицях прийшов на виконком ФФУ

Напередодні жеребкування фінальної частини Євро-2012, яке відбудеться 2 грудні у Києві, Федерацією футболу України заплановано дві визначні події — черговий Конгрес та урочистості з нагоди 20-ї річниці українського футболу. Про це на прес-конференції за підсумками засідання виконкому ФФУ заявив її президент Григорій Суркіс.

"Це був звичайний робочий виконком, де ми прийняли рішення про проведення чергового Конгресу ФФУ. Він відбудеться 30 листопада. На ньому ми розберемо ситуацію у нашому футболі за останні два роки, адже, як ви пам'ятаєте, попередній Конгрес у грудні минулого року було зірвано.

Крім того, цього року ми відзначаємо 20-річчя українського футболу. Ми маємо вшанувати тих, хто зробив особливий внесок у розвиток нашого футболу. Зокрема, ветеранів київського "Динамо" та донецького "Шахтаря", які у 1961 році стали чемпіонами та володарями Кубка СРСР відповідно. Не кожна країна народила трьох володарів Золотого м'яча і такого геніального тренера, як Валерій Лобановський."

Урочистості, за словами Григорія Суркіса, обіцяють бути гучними.

"Першого грудня напередодні жеребкування фінальної частини Євро-2012 відбудеться урочистий захід за участю 53 колективних членів ФФУ, президентів ФІФА та УЄФА. Гостями будуть навіть ті, хто не пройшов відбірне сито Євро-2012. Крім того, чекаємо у гості таких людей як Франц Беккенбауер, Ікер Касільяс, Микита Симонян, дружина покійного Льва Яшина. Під це свято збудуємо спецспоруду, якої немає у природі. Всі хто візьмуть участь у цьому заході будуть приємно здивовані."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс ходитиме на милицях

Григорій Михайлович пересувався за допомогою милиць. Нагадаємо, нещодавно президент ФФУ зламав ногу.

"За природою я голкіпер. У 16 років у мене вперше полетів меніск. За порадою батька я не робив на ньому жодних операцій і якось з цим живу. Відбиваючи м'яча, права нога опинилася у мене за спиною. Я намагався встати, але нога поїхала. Результат ви бачите."

Жеребкування Євро-2012 транслюватимуть на більше, ніж 150 країн світу. Воно пройде у національному палаці "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс на милицях прийшов на виконком ФФУ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути