неділя, 05 березня 2017 16:07

Cуркіс та Ребров прокоментували ситуацію з Хачеріді

Cуркіс та Ребров прокоментували ситуацію з Хачеріді
Хачеріді вже два матчі не потрапляє до заявки "Динамо". Фото: sports.ru

Президент "Динамо" Ігор Суркіс та головний тренер команди Сергій Ребров після матчу з "Олімпіком" прокоментували ситуацію навколо центрального захисника команди Євгена Хачеріді. Два тури поспіль гравець не потрапляв до заявки на матчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Навіть Блохін собі не міг такого дозволити" - легенда "Динамо" розкритикував Хачеріді

"Говорити про те, що він великий... Може він і був великим, але у футболі кожен день це потрібно доводити. Дві гри Хачеріді уже не потрапляв у заявку з 18-ти гравців. Буде грати за дубль, чи що... Це його вибір", - сказав Ігор Михайлович у інтерв'ю Football Hub.

Сергій Ребров, у свою чергу, відзначив, що подальша доля Хачеріді залежить від того, наскільки він змінить своє ставлення до клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виховання" Хачеріді коштувало "Динамо" титулу

"Це як і раніше наш футболіст. Сподіваюся, він стане серйозніше ставитися до своєї роботи. Сподіваюся, що він стане серйозніше ставитися не до мене, а до вболівальників і до своїх партнерів по команді. Я не можу його перевиховати, людині 30 років. Сподіваюся лише, що він сам розуміє, кольори якого клубу він захищає. Я ж від нього вимагаю одного: віддачі в тренуваннях та іграх. Якщо він це зрозуміє, то, сподіваюся, повернеться до тренувань із першою командою. Але все тут залежить від нього. Раніше Хачеріді думав, що він в захисті - "номер один", що йому немає заміни і що він міг ставитися до роботи так, як хотів. Зараз він, думаю, побачив зміни. Сподіваюся, Женя перебудується і буде битися за місце в основному складі", - цитує Реброва dynamo.kiev.ua.

Раніше повідомлялося, що Сергій Ребров жорстко покарав Хачеріді за ледарство.

Зараз ви читаєте новину «Cуркіс та Ребров прокоментували ситуацію з Хачеріді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути