субота, 07 листопада 2020 09:06

Супряга здав позитивний тест на коронавірус

Супряга здав позитивний тест на коронавірус
Владислав Супряга не забивав у 8 матчах. Фото "Динамо"

В неділю, 8 листопада, відбудеться поєдинок між грандами українського футболу – "Динамо" на НСК Олімпійський прийматиме "Шахтар".

Напередодні Класичного у таборі обох команд стало відомо про нові випадки інфікування коронавірусом, повідомляє Telegram-канал "Тайны футбола".

І якщо у "гірників" СOVID-19 діагностували у генерального директора "Шахтаря" Сергія Палкіна, який не планував виходити у старті донеччан, то втрата киян більш ніж суттєва. Позитивний тест не дозволить прийняти участь у Класичному форварду Владиславу Супрязі.

Раніше стало відомо, що керівництво київського "Динамо" зверталося до "Шахтаря" з проханням перенести поєдинок, але отримало відмову.

На початку тижня тестування перед матчем Ліги чемпіонів проти "Барселони" показало позитивний результат у: Георгія Цітаішвілі, Дениса Гармаша, Міккела Дуелунда, Олександра Караваєва, Тудора Белуце і Миколи Шапаренка. Раніше позитивний тест на коронавірус здали також голкіпери Георгій Бущан і Денис Бойко та захисник Віталій Миколенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пятов не розуміє Луческу

"Динамо" після 8-ми турів посідає у турнірній таблиці УПЛ першу сходинку, набравши 20 балів. "Шахтар" з 16 очками йде другим. Поєдинок між лідерами української першості розпочнеться о 17:00.

Зараз ви читаєте новину «Супряга здав позитивний тест на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути