пʼятниця, 14 листопада 2008 18:50

Суперник Узєлкова ледь не зірвав майбутній бій

У п"ятницю, 14 листопада, відбулося офіційне зважування В"ячеслава Узєлкова та його суперника за титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA у напівважкій вазі румуна Алехандро Лакатуша.

Вага українця становила 78950 кг, його суперник румун виявився важчим - 79750. Крім того, Лакатуш не вклався в рамки напівважкої категорії, його перевага становила 350 грамів.

Супервайзер поєдинку дав Алехандро Лакатушу дві години на те, щоб скинути зайві грами, після чого було проведено повторне індивідуальне зважування. Алехандро Лактуш вклався в максимальну вагу - 79500.

Нагадаємо, суперник Узєлкова Алехандро Лакатуш прибув у Київ 11 листопада, а вже 12 листопада відбулося відкрита тренування боксерів.

У четвер, 6 листопада, Узєлков розповів про підготовку до бою,в якому він захищатиме пояс Інтерконтинентального чемпіона WBA проти Алехандро Лакатуша, перемога над яким зробить українця офіційним претендентом на звання чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBA.

Бій відбудеться 15 листопада в Києві в Палаці спорту в рамках турніру Steel Power II під егідою промоутерської компанії братів Кличків K2 East Promotions.

uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Суперник Узєлкова ледь не зірвав майбутній бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути