Ексклюзиви
неділя, 04 березня 2018 14:07

Суперник "Шахтаря" здобув гучну перемогу

Суперник "Шахтаря" здобув гучну перемогу
Едін Джеко відзначився дублем у Неаполі. Фото: google.com

Напередодні в рамках 27-го туру Серії А було зіграно три матчі. Два з них провели суперники українських команд в єврокубках.

"Лаціо", з яким у найближчий четвер в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи зіграє на виїзді "Динамо", на останніх хвилинах мінімально поступився "Ювентусу", 0:1, м'яч забив Дібала. "Ювентус" після цієї перемоги одноосібно займає другий рядок, маючи 68 пунктів.

Римляни з 52 очками на 4-му місці. Це сталося після того, як в той же день їх земляки з "Роми" дали бій на виїзді "Наполі" і здобули перемогу 4:2. У складі "Роми" дублем відзначився Джеко, ще по голу забили Перотті та Ундер.

"Один з найкращих матчів "Роми" в сезоні. Після двох останніх невдач тренер провів жорстку розмову, і команда провела блискучий матч, - коментує поєдинок Сергій Шевченко, оглядач чемпіонату Італії в журналі "Футбол". - Головне те, що в Неаполі римляни зуміли правильно розрахувати свої сили і на високому рівні провели всю гру. Джеко взагалі провів приголомшливий матч. Водночас треба відзначити і фактор талану, все-таки поразки з таким рахунком "Наполі" не заслужив".

"Рома" з 53 пунктами йде третя, "Лаціо" в разі перемоги "Інтера" над "Міланом" в сьогоднішньому дербі може втратити й 4-й рядок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мілан" влаштував "римські канікули": результати суперників українських команд у 26-му турі серії "А"

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Шахтар" в Харкові обіграв "Рому", 2:1. Матч-відповідь відбудеться в Римі 13 березня.

"Лаціо" і "Динамо" свій перший поєдинок проведуть в столиці Італії 8 березня. Початок о 22:05. Поєдинок у відповідь пройде на НСК "Олімпійський" в Києві 15 березня. Початок о 20:00. Текстовий онлайн поєдинків проведе наш сайт.

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Шахтаря" здобув гучну перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути