неділя, 19 листопада 2017 00:24

Суперник "Шахтаря" зберіг лідерство у чемпіонаті Італії

Суперник "Шахтаря" зберіг лідерство у чемпіонаті Італії
Лівий вінгер "Наполі" Лоренцо Інсіньє забив переможний м'яч у ворота "Мілана"

Італійський "Наполі" - головний і найближчий суперник "Шахтаря" у Лізі чемпіонів – залишиться лідером серії "А" після 13 турів. Підопічні Мауріціо Саррі суботнім вечором 18 листопада обіграли вдома "Мілан" - 2:1.

Загалом неаполітанці контролювали хід гри від її початку до фінального свистка. "Мілан" випустив на поле п'ять півзахисників, щоб стримати "Наполі" у середині поля, але гостям це не вдалося. З плином часу у першому таймі неаполітанці, застосовуючи фірмові короткі перепасовки у середині поля із заключною вертикальною передачею на фланг "розривали" захист суперника, який спробував грати високо. Наслідком став гол Інсіньє на 34 хвилині матчу.

На 73 хвилині Зелінський забив другий м'яч. "Мілан" відіграв один гол у компенсований до матчу час на 91 хвилині.

Примітно, що цей "Наполі" серйозно "підсідає" після 60-ї хвилини, відмовляється від пресингу, а оборонці, крім Кулібалі, а він не гратиме з "Шахтарем" через дискваліфікацію, відчувають проблеми у грі один в один

Зрозуміло, що "Шахтар" у вівторок зіграє по-іншому. Навряд чи Паулу Фонсека накаже центральним оборонцям серйозно "піджимати" суперника. Зате бразильська група атаки "Шахтаря" може створити значно серйозніші проблеми "Наполі", ніж міланці – через кращу швидкість і вищу індивідуальну майстерність.

Примітно, що цей "Наполі" серйозно "підсідає" після 60-ї хвилини, відмовляється від пресингу, а оборонці, крім Кулібалі, який не гратиме з "Шахтарем" через дискваліфікацію, відчувають проблеми у грі один в один. "Наполі" заслужив компліменти за старт сезону, але команда нині не настільки яскрава. Певний ігровий спад у неї є: нинішній "Мілан" просто не здатен ним скористатися. У "Шахтаря" цілком пристойні шанси уже після матчу на "Сан Паоло" забезпечити собі друге місце в групі і вихід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Для цього донеччанам достатньо нічиєї або навіть поразки – 2:3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грачов пояснив причини поразки "Шахтаря" від "Олександрії"

Склад "Наполі" у грі проти "Мілана": Рейна – Хюсай, Кулібалі, Альбіоль, Маріу Руй (Маджо, 65) – Аллан, Жоржиньйо, Гамшик (Зелінський, 69) – Інсіньє, Кальєхон (Рог, 78), Мертенс.

Матч "Наполі" - "Шахтар" відбудеться у вівторок 21 листопада. Початок – 21:45 за Києвом. Наш сайт проведе текстову трансляцію, телевізійну – канал "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Шахтаря" зберіг лідерство у чемпіонаті Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути