субота, 18 листопада 2017 13:35

Грачов пояснив причини поразки "Шахтаря" від "Олександрії"

Грачов пояснив причини поразки "Шахтаря" від "Олександрії"
Марлос ходив полем пішки. В Тайсона гра не пішла — Віктор Грачов

Учора донецький "Шахтар" сенсаційно програв "Олександрії" у домашньому матчі чемпіонату України – 1:2.

У мене склалося враження, що футболісти "Шахтаря" вчора лише познайомилися, – каже колишній гравець команди Віктор Грачов. – Під час знайомства найсміливішими виявилися Ісмаілі й Бернард. Решта засоромилася й не показала свою гру. А якщо серйозно, то "Шахтар" зіграв найгіршу гру в році. Такого ні за Луческу, ні за Фонсеки ще не було. Із власного досвіду знаю, що навіть у класних команд дві гри на рік трапляються такі, що все валиться із рук і ніг. У команд Лобановського теж таке траплялося. Пригадую, як кияни не могли обіграти донецький "Металург", а в 1975 році безнадійно програли в Ташкенті "Пахтакору" - 0:5.

Чого чекати від наступної гри – на виїзді проти "Наполі" у Лізі чемпіонів?

Можна програти слабкій команді й налаштуватися на сильну. Але з "Наполі" такий фокус може не пройти. Італійці дуже сильні зараз і не надто зважатимуть на те, з яким налаштуванням почнуть матч чемпіони України. "Наполі" треба залікові бали, й вони тиснутимуть, а ми відбиватимемося. Тобто, я це кажу до того, що можна програти "Олександрії", думаючи про "Наполі", а потім поступитися й неаполітанцям. А втрачених у чемпіонаті залікових балів уже ніхто не верне. Я не поділяю думки , що боротьба у чемпіонаті України вже завершилася. Чекайте, до фінішу сезону ще 16 турів. Лідер може помінятися, бо ще нічого не вирішено. Втрачена перемога може виявитися на вагу золота.

Не поділяю думки , що боротьба у чемпіонаті України вже завершилася

Хто вас найбільше розчарував учора?

Усі, крім Бернарда й Ісмаілі. Добре, що на 30 хвилині третій м'яч не пропустили, коли виручив П'ятов. Фреда я просто не впізнав на полі. Степаненко невідомо у що грав. Марлос ходив полем пішки. В Тайсона гра не пішла. Феррейру не було видно на полі. Усе це в комплексі й призвело до такого результату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Недостатньо виграти тільки у "Динамо", щоб чемпіонство вже було в кишені" - генеральний директор "Шахтаря"

"Шахтар" зберіг перше місце в чемпіонаті України. Випереджає "Динамо" на сім очок. Сьогодні о 14:00 кияни почнуть матч у Кропивницькому проти "Зірки". У разі перемоги скоротять відставання від лідера до чотирьох пунктів.

Зараз ви читаєте новину «Грачов пояснив причини поразки "Шахтаря" від "Олександрії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути