Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 22:09

"Шахтар" сенсаційно програв "Олександрії" перед "Наполі"
10

“Шахтар” зазнав другої поразки в сезоні
Фото: shakhtar.com
“Шахтар” зазнав другої поразки в сезоні
“Шахтар” зазнав другої поразки в сезоні
“Шахтар” зазнав другої поразки в сезоні
“Шахтар” зазнав другої поразки в сезоні

"Шахтар" програв "Олександрії" в 16-му турі УПЛ - 1:2.

Рахунок в матчі на 15-й хвилині відкрив Артем Полярус після розіграної контратаки гостей. "Шахтар" відігрався через 3 хвилини - на простріл Ісмаїлі відгукнувся Бернард.

Остаточний результат оформив той же Полярус, який зробив дубль на 27-й хвилині.

Це друга поразка "Шахтаря" в нинішньому сезоні УПЛ після матчу з "Динамо" (0:1) у липні. Також це всього друга перемога "Олександрії" в нинішньому чемпіонаті.

Команда з Олександрії здобула перемогу над гірниками вперше з 1999 року, коли "Поліграфтехніка" виграла з рахунком 2:1.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека:

"Сьогодні був складний матч. Коли команди повністю закриваються, складно розкрити оборону. Вітаю "Олександрію", вони боролися до самого кінця. Ми ж показали жахливу гру в обороні.

Ми могли створювати якісні моменти, залишаючись з м'ячем. Але нам знову забили першими, а після цього складно перевернути результат. Незадоволений грою в обороні. Не можна пропускати такі м'ячі.

Зараз я не буду переходити на індивідуальності. Але два пропущених голи - вина оборони.

Чи думав я про третю заміну? Так, але в підсумку вирішив, що це не принесе радикальних змін, тому її не зробив", - сказав Фонсека в ефірі каналу "Футбол 1".

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран:

"Це дійсно історична перемога. Хлопці віддавалися на полі. І головне, не було такого, що ми граємо в "бий вперед - гра прийде".

Полярус вийшов форвардом через те, що він також грав нападника в минулому сезоні в Харкові проти "Шахтаря" і зіграв непогано.

Вирішили нічого не вигадувати, тим більше, що у нього є дуже хороша швидкість. Нарешті дочекалися і передач від Бацули, який дуже добре виявляв себе на тренуваннях.

Ми прекрасно знали, що у "Шахтаря" буде багато моментів біля наших воріт. Було і везіння, і хороша гра Паньківа, але і у нас було достатньо моментів, могли забивати у другому таймі і третій гол".

Шахтар - Олександрія 1:2 (1:2, 0:0)

Голи: 0:1 - 15 Полярус, 1:1 - 18 Бернард, 1:2 - 27 Полярус.

Шахтар - П'ятов, Ордець (Бланко Лещук, 83), Ракицький, Бутко, Ісмаїлі, Бернард, Степаненко (Алан Патрік, 70), Марлос, Фред, Тайсон, Феррейра.

Олександрія - Паньків, Гітченко, Цуріков, Бондаренко, Бацула, Запорожан, Довгий, Грицук (Басов, 83), Полярус (Пономар, 67), Старенький (Козак, 86), Чеботаєв.

Попередження: Довгий (53), Полярус (64), Фред (64), Паньків (79).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Шахтаря" розповів, у чому згодний з Моуріньйо

Наступний матч "Шахтар" проведе в Лізі чемпіонів. На виїзді "гірники" 21 листопада зіграють проти італійського "Наполі". Наш сайт проведе текстову-онлайн трансляцію зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

Головний конкурент "Шахтаря" в УПЛ - київське "Динамо" - свій матч проведе 18 листопада, субота, у Кропивницькому проти місцевої "Зірки", початок о 14:00. У разі перемоги кияни скоротять відстань від "Шахтаря" до чотирьох очок.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" сенсаційно програв "Олександрії" перед "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути