субота, 02 лютого 2013 12:24

Суперник "Динамо" у Лізі Європи підписав двох футболістів

Суперник "Динамо" у Лізі Європи підписав двох футболістів
Жюльєн Фобер повернувся у "Бордо" в якості вільного агента ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Функціонери майбутнього суперника "Динамо" у Лізі Європи французького "Бордо" в останній трансферний день провели відразу три трансфери.

В ОАЕ відправився бразилець Жуссіє. 29-річний лівий вінгер, який відіграв у поточному сезоні 15 матчів у чемпіонаті Франції (один гол), шість у Лізі Європи (чотири голи) і один в національному Кубку відправився в оренду в клуб "Аль-Васл". Термін оренди - до 30 червня 2013 року.

У свою чергу були підписані одразу два нових гравця. У "Бордо" повернувся Жюльєн Фобер, який захищав кольори цієї команди з 2004 по 2007 рік. Останнім клубом правого захисника був турецький "Елязигспор", але взимку сторони розірвали контракт і 29-річний футболіст повернувся на батьківщину в якості вільного агента.

Третім і завершальним був трансфер "на перспективу" - 19-річного флангового нападника Дієго Ролана. За талановитого хлопця і гравця збірної Уругваю (U-20) "Бордо" довелося викласти місцевому "Спортингу" 2,2 мільйона євро.

Зараз ви читаєте новину «Суперник "Динамо" у Лізі Європи підписав двох футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути