Ексклюзиви
вівторок, 13 грудня 2011 09:07

Суперліга. "Кривбасбаскет" впевнено розібрався з ДніпроАЗОТ

Суперліга. "Кривбасбаскет" впевнено розібрався з ДніпроАЗОТ

У понеділок, 12 грудня, у поєдинку української Суперліги "Кривбасбаскет" впевнено відібрав очки у гостей із Дніпродзержинська.

Восьмий дабл-дабл Брайана Девіса в чемпіонаті допоміг "Кривбасбаскет" здолати ДніпроАЗОТ з рахунком 88-73. Таким чином, команда з Кривого Рогу здобула свою четверту перемогу в сезоні і обійшла дніпродзержинців у турнірній таблиці.

Перед матчем з ДніпроАЗОТ наставник "Кривбасбаскету" Айнарс Багатскіс зазначив, що головне завдання, яке стоїть перед його підопічними - не дати розбігтися гравцям суперника і дисципліновано зіграти в захисті. Не все із запланованого криворізькою командою вдалося втілити в життя, але завдяки потужному спурту у другій чверті господарі паркету, яких за собою повели Джеймс Флоренс і Елвін Сноу, вирушили на велику перерву за рахунку 46-30.

У другій половині матчу дніпродзержинці вирівняли гру, однак переломити хід гри на свою користь не зуміли. Господарі, навіть незважаючи на п'ятий фол Далібора Дьяпи, який сербський центровий здобув у кінці третьої десятихвилинки, впевнено утримували здобуту перевагу і довели матч до перемоги.

Брайан Девіс завершив матч з 18 очками, 12 підбираннями та 4 перехопленнями. 17 очок криворізької команді приніс Пірс Калдвелл. Джеймс Флоренс відзначився 16 очками, 8 передачами та 4 підбираннями, Дмитро Корабльов - 10 очками.

Захисник ДніпроАЗОТу Стенлі Прінгл, отримавши 20 очок, став найрезультативнішим гравцем матчу. По 14 очок записали на свій рахунок Кларенс Джексон і Майкл Даніген, який, крім того, зібрав 8 відскоків.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. "Кривбасбаскет" впевнено розібрався з ДніпроАЗОТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути