четвер, 01 грудня 2011 10:46

Суперліга. "Дніпро" і "Київ" здобули перемоги

Суперліга. "Дніпро" і "Київ" здобули перемоги

У середу, 30 листопада, відбулося два поєдинки української Суперліги.

Повернувшись на паркет після травми, Деррік Зіммерман відразу ж став одним з кращих гравців матчу, в якому "Київ" завдав поразки "Політехніці-Галичині" з рахунком 80-77.

Дебютна чверть матчу пройшла в рівній боротьбі, проте "Політехніка", яка відкрила рахунок, постійно була попереду. І тільки триочковий від Владислава Подоляна на останніх секундах десятихвилинки дозволив господарям протистояння наблизитися до суперника на мінімальну відстань. На велику перерву вже кияни вирушили в якості лідера, ведучи в рахунку 40-34.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баскетбольна Суперліга. БК Київ, "Одеса" і "Донецьк" здобули перемоги

Здавалося, що в другій половині підопічні Віталія Чернія спокійно доведуть матч до перемоги. Однак зовсім іншої думки був центровий гостей Владан Вукославлевіч, який у другому поспіль поєдинку не залишив своїм опонентам жодних шансів у боротьбі під кільцем. Підтримав партнера і Джордж Одуфува, з яким вони зібрали 30 відскоків на двох (!). Але міні-ривок на старті заключного періоду дозволив Вовкам відірватися на відстань у шість очок і зберегти цю різницю в рахунку до заключних секунд поєдинку.

Владан Вукославлевіч в підсумку записав на свій рахунок 26 очок і 14 підбирань. 17 очок, а також по 4 підбирання та передачі на рахунку Ленса Харріса, 11 очок і 4 підбирання - Павла Ревзіна, 10 очок і 4 передачі - Ведрана Моровіча. Джордж Одуфува отримав лише 4 очки, але до цього додали 14 зібраних відскоків.

У господарів з 18 очками і 4 підбираннями в активі завершив гру Деррік Зіммерман. Дабл-даблом (15 очок + 13 підбирань + 7 блок-шотів) відзначився Вернон Гудрідж. Владислав Подолян став автором 13 очок, Панкраціо Барач - 12 очок.

Інший поєдинок дня, в якому "Дніпро" переміг "Кривбасбаскет" з рахунком 81-71, перетворився на своєрідний бенефіс Дерріка Лоу.

Крім того, підопічні Дениса Журавльова встановили новий рекорд сезону, адже перемога над криворізькою командою для "Дніпра" вже восьма поспіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баскетбольна Суперліга. ДніпроАЗОТ вирвав перемогу у "Кривбасбаскета"

Втім, матч складався для господарів не надто просто. Після першої чверті, яку виграли дніпряни у впертій боротьбі, повівши +7, "Кривбасбаскет" спробував перехопити ініціативу і навіть зумів відіграти відставання і вийти вперед за рахунок серії триочкових кидків. Проте до кінця першої половини "Дніпро" повернув собі лідерство - 41:36.

І знову спрацювала далека артилерія гостей, дозволивши їм повести в рахунку після великої перерви. Кульмінацією матчу стала заключна десятихвилинка, протягом якої Деррік Лоу отримав 11 очок і за підтримки партнерів приніс перемогу дніпропетровській команді.

Крім Дерріка Лоу, на рахунку якого 23 очки та 5 підбирань, у складі господарів варто, в першу чергу, відзначити Максима Корнієнка - в його активі дабл-дабл (15 очок + 13 підбирань). 11 очок на свій рахунок записав Фред Хаус, 10 очок - Стівен Буртт.

Найрезультативнішим гравцем "Кривбасбаскету" став Далібор Дьяпа, досягнення якого склали 16 очок і 8 підбирань. Віктор Кондратовець відзначився 14 очками, Брайан Девіс - 12 очками та 7 підбираннями. На рахунку Джеймса Флоренс 11 очок, Елвіна Сноу - 10 очок.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. "Дніпро" і "Київ" здобули перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути