вівторок, 04 жовтня 2011 09:23

Суперліга. "Будівельник" і "Хімік" вдома розібралися із суперниками: результати матчів понеділка

Суперліга. "Будівельник" і "Хімік" вдома розібралися із суперниками: результати матчів понеділка

У понеділок, 3 жовтня, пройшли поєдинки української баскетбольної Суперліги.

Будівельник - Галичина - 90:71

Роландас Алієв, на рахунку якого 15 очок і 4 передачі, став найкориснішим гравцем "Будівельника" в переможному матчі з БК Політехніка-Галичина, що завершився з рахунком 90:71 на користь столичної команди.

Захопивши ініціативу з перших хвилин поєдинку, "будівельники" виграли першу половину з перевагою в двадцять очок. Після цього інтрига майже зовсім згасла, і матч підійшов до свого логічного кінця.

Якщо Роландас Алієв став найкориснішим гравцем своєї команди, то найбільшу кількість очок - 16 - "Будівельнику" приніс Андрій Малиш. Джек МакКлінтон отримав 11 очок, а також 5 разів асистував партнерам.

Форвард "Політехніки-Галичини" Ненад Зівчевіч записав на свій рахунок 18 очок. Ведран Моровіч відзначився 15 очками та 7 передачами, а Вейн Воллас став автором дабл-дабл (13 очок + 13 підбирань + 4 блок-шота).

Хімік - ДніпроАЗОТ - 90:84

Аарон МакГі виграв поєдинок у Майка Фрейзера, ставши з 24 очками найрезультативнішим гравцем у матчі "Хіміка" з ДніпроАЗОТ, що завершився перемогою господарів з рахунком 90:84.

Якщо протягом першої половини матчу, яку завершив баззер-біттер Даррелла Мітчелла, на майданчику точилася рівна боротьба, то в середині третьої десятихвилинки южненці завдяки двом триочковим кидкам Предрага Мілетіча переломили хід гри. До кінця поєдинку гості так і не зуміли похитнути впевненість "Хіміка" у власних силах.

Крім Аарона МакГі, чудову гру у складі господарів продемонстрували Рейшон Террі, який зробив вагому заявку на тріпл-дабл (16 очок + 9 підбирань + 8 передач), і Даррелл Мітчелл (17 очок + 6 передач).

Центровий ДніпроАЗОТу Майк Фрейзер відзначився звичним для себе дабл-даблом (20 очок + 12 підбирань). Гітіс Сірутавічус та Максим Балашов отримали по 15 очок.

Донецьк - Говерла - 77:88

АБЛ-дабл Еріка Колмена, що став автором 21 очка та 11 підборів, а також швидкісна і, головне, результативна гра, яку демонстрували його партнери, дозволили "Говерлі" здобути яскраву перемогу в Донецьку - 88:77.

І якщо в першій половині "тигри" стримували натиск суперника і навіть пішли на відпочинок з триочковою перевагою в рахунку, то після великої перерви івано-франківці спіймали кураж, просто розриваючи оборону господарів.

Особливо в складі "Говерли" відрізнявся квінтет легіонерів. 21 очко в результаті отримав Кевін Тіггс, пік активності якого припав на першу половину. Маркус Уокер, відзначившись 19 очками та 5 передачами, довів, що попередній матч знадобився йому для того, щоб адаптуватися до "Суперлізі". Брайан Грін приніс команді 14 очок, Данте Свонсон - тільки 4, однак, при цьому, зібрав 7 відскоків і віддав 5 передач.

Кращим гравцем матчу у складі "Донецька" став Майкл Лі, на рахунку якого 22 очки та 5 підбирань. По 11 очок вибороли Іван Раденовіч, який, крім того, зібрав 7 відскоків, і Вуле Авдаловіч.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. "Будівельник" і "Хімік" вдома розібралися із суперниками: результати матчів понеділка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути