середа, 02 липня 2008 14:25

Шунін до Києва не збирається

З переходом у московське "Динамо" голкіпера збірної Росії Володимира Габулова з"явилася безліч чуток щодо подальших перспектив у команді Антона Шуніна. Народна чутка готує талановитому молодому воротареві тверде місце на лавці запасних і тому, напевно, "відправляє" то в один, то в інший клуб. Ходили розмови про команди не тільки прем"єр-ліги, але і першого дивізіону, а вчора деякі ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що 20-річний Шунін продовжить кар"єру під керівництвом Юрія Сьоміна в київському "Динамо".

- Шунін є футболістом нашої команди, і ніяких розмов з приводу його переходу в київське "Динамо" не було, - роз"яснили кореспондентові "Спорту" Євгенію Синічкину у ФК "Динамо" (Москва). - Ці чутки - повна нісенітниця і не мають під собою реальної підстави. Що ж до конкуренції у воротарській лінії, то у нас три голкіпери. У кожного з них є шанс довести, що він сильніший і заслуговує місця в основному складі. А вже після закінчення сезону визначимо, хто з них перший, другий і третій за рахунком. Тоді-то і ставитимемо питання про подальшу долю того, хто стане "третім зайвим", - інформує російське видання "СПОРТ ДЕНЬ ЗА ДНЕМ".

Зараз ви читаєте новину «Шунін до Києва не збирається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути