вівторок, 11 серпня 2009 11:40

Шумахер не зможе повернутися у "Формулу-1"

Шумахер не зможе повернутися у "Формулу-1"

Семикратний чемпіон світу Міхаель Шумахер відмінив повернення в "Формулу-1", заплановане на Гран-прі Європи.

"Вчора ввечері мені довелося проінформувати президента "Феррарі" Луку ді Монтеземоло і керівника команди Стефано Доменікалі про те, що я, на жаль, не зможу замінити Феліпе Массу. Я випробував все, щоб зробити можливим це повернення, але нічого не вийшло. На жаль, ми не змогли справитися з болем у шиї, який почався після дня тестів у Мюджелло, хоча медики використовували всі засоби.

Наслідки травми, отриманої під час аварії на тестах мотоцикла в лютому, тріщини в області шиї і голови, на жаль, виявилися дуже серйозними. Саме тому моя шия зараз не може витримати екстремальних навантажень "Формули-1". Такими є підсумки перевірок, які були проведені впродовж двох тижнів і завершального тесту вчора вдень. Оскільки поліпшення після дня в Мюджелло не наступило, в неділю я вирішив терміново пройти ще одне обстеження, призначене на понеділок.

Я засмучений до глибини душі. Приношу вибачення всім у "Феррарі" і всім уболівальникам, які за мене переживали. Можу лише повторити, що зробив усе, що було в моїх силах. Тепер на майбутніх гонках я можу тільки схрестити пальці за всю мою команду", - пише Шумахер на офіційному сайті.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Шумахер не зможе повернутися у "Формулу-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути