понеділок, 03 серпня 2009 17:14

Феліпе Маcса виписався з лікарні в Будапешті (ФОТО)

Пілот N1 команди "Феррарі" Феліпе Маcса, який потрапив в серйозну аварію під час кваліфікації Гран-прі Угорщини, виписався в понеділок з лікарні в Будапешті та в компанії дружини і лікаря вилетів на своєму особистому літаку на батьківщину в Сан-Паулу.

"Дякувати Богові, я відчуваю себе добре, - заявив Масса в минулу неділю. - Мене турбує лише невелика припухлість в районі лівого ока. Я буквально прагну повернутися в Бразилію і продовжити процес відновлення".

Очікується, що літак Масси зробить посадку в аеропортах Дакара і Сенегалу, після чого приземлиться в Сан-Паулу. Там 28-річний гонщик продовжить медичне обстеження.

Нагадаємо, лідер "Феррарі" потрапив в аварію 25 липня під час заїздів в Угорщині. Після катастрофи він був доставлений в будапештську лікарню AEK, медики якої зробили йому складну операцію на черепі.

У найближчих Гран-прі бразильця замінить семиразовий чемпіон світу Міхаель Шумахер, який завершив кар"єру в 2006 році, але не встояв перед умовляннями керівництва "Феррарі" знов сісти за кермо боліда "Ф-1", щоб допомогти команді. В суботу Шумахер відвідав свого колишнього напарника по сезону-2006 в лікарні.

Newsru.com


Зараз ви читаєте новину «Феліпе Маcса виписався з лікарні в Будапешті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути