неділя, 26 серпня 2012 11:20

Шуфрич може зняти "Говерлу" з Чемпіонату України

Шуфрич може зняти "Говерлу" з Чемпіонату України
Шуфрич-молодший пообіцяв дістатися до Колліни. Фото: bajawhitehills.com

Віце-президент закарпатської "Говерли" Олександр Шуфрич після поразки в матчі 7-го туру Чемпіонату України з маріупольським "Іллічівцем" (0:2) висловив невдоволення суддівством і заявив про можливе зняття команди зі змагань. На 8-й хвилині поєдинку після виконання штрафного Олегом Міщенком м'яч, відскочивши від поперечини, перетнув лінію воріт маріупольців. Але арбітр взяття воріт не зарахував.

"У нас арбітри захищені від публічності, але ми знайдемо шляхи, щоб зобов'язати П'єрлуїджі Колліну сказати, яку відповідальність понесе боковий арбітр сьогоднішнього матчу. Тому що про таке взяття воріт повинен сигналізувати саме лайнсмен.

Крім того, керівництвом клубу, цілком можливо, буде розглядатися питання про зняття "Говерли" з Чемпіонату України. Кажу це абсолютно серйозно.

Ми з великим трудом пробивалися в прем'єр-лігу, але якщо ми тут не потрібні, то давайте ми знімемося заздалегідь. Навіщо ж нас так відверто звідси виганяти? Перший раз помилка - це випадковість, а два рази - це вже система", - сказав Шуфрич.

Відзначимо, що після 7-го туру в активі "Говерли" як і раніше немає жодного очка.

Нагадаємо, в суботу, 25 серпня, в рамках 7-го туру УПЛ маріупольський "Іллічівець" на своєму полі з рахунком 2:0 обіграв абсолютного аутсайдера чемпіонату ужгородську "Говерлу".

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич може зняти "Говерлу" з Чемпіонату України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути