середа, 28 серпня 2013 22:11

Суд у Ліберії зняв звинувачення з Лісогора - МЗС

Суд у Ліберії зняв звинувачення з Лісогора - МЗС
Олег Лісогор. Фото: tvi.ua

Суд у Ліберії зняв всі звинувачення, висунуті відносно відомого українського спортсмена, чемпіона світу з плавання Олега Лісогора, повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.

"Згідно інформації посольства України в Сенегалі, з Лісогора були зняті всі висунуті звинувачення", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс у середу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Івану Сліпченку, якого нібито викрав Лісогор, загрожує 5 років в'язниці в Україні

За його словами, український МЗС очікує офіційного рішення суду, яке має надійти через кілька днів.

Як повідомлялося, О.Лісогор підтвердив порушення проти нього в Ліберії кримінальної справи за підозрою в насильницькому утриманні людини. Спортсмен повідомив, що забезпечений адвокатом, і спростовує висунуті проти нього звинувачення, які засновані на інформації українця Івана Сліпченко.

Раніше на сайті ліберійської газети Heritage з'явилася інформація, що два громадянина України - Лісогор і його бізнес-партнер Микола Чернишов - затримані ліберійського національною поліцією за звинуваченням у викраденні та тривалому утриманні людини, також громадянина України Сліпченко, який працював в одному з казино Монровії на запрошення. За даними видання, обвинувачені викрали Сліпченко і утримували його в одній з квартир під замком протягом 9 днів після того, як дізналися, що той був пов'язаний в Україні з злочинними колами, і мали намір вислати його на батьківщину.

О.Лісогор представляв Україну на трьох Олімпіадах, є багаторазовим чемпіоном Європи та світу у плаванні брасом, екс-чемпіон світу на дистанції 50 м брасом на довгій і короткій воді.

Зараз ви читаєте новину «Суд у Ліберії зняв звинувачення з Лісогора - МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути